Et velsmakende samarbeid

Visste du at Bakeriet i Øvrebyen og KIL Toppfotball har en samarbeidsavtale litt utenom det vanlige?

Annonse:

I samarbeidsavtalen mellom KIL Toppfotball og Bakeriet i Øvrebyen står det nemlig at KIL kan hente ut brød hver morgen. Og dette nyter både spillere og støtteapparat godt av. 

- Dette er en morsom avtale. Johan (Wennberg, journ.anm.) bor ikke langt unna det herlige bakeriet, og på vei ned til Gjemselund får han med seg nybakt brød til KIL-spillerne hver morgen, kan KILs markedsansvarlig Rune Lundgren fortelle.

KIL-spillerne er også klare på at en tøff økt på Gjemselund krever sitt. Da er det godt med en skikkelig frokost. Og i en skikkelig frokost står brødet sentralt.

- Brødet er helt fantastisk, uttaler Mathias Gjerstrøm og Oskar Wang samstemt. KIL-spillerne er denne uka frokostansvarlige på Gjemselund. 

- Det er velsmakende og skikkelig brød her hver dag. Det løfter hele frokosten, fortsetter Gjerstrøm.


Ferskt brød, boller og godsaker

- Vi takker Bakeriet i Øvrebyen for et morsomt og velfungerende samarbeid. Og anbefaler samtidig alle som ikke har tatt turen innom bakeriet å gjøre det. Det er rett og slett en liten opplevelse å reise innom et skikkelig bakeri, avslutter KILs markedsansvarlig Rune Lundgren. 

Bakeriet som kan friste med deilig ferskt brød, boller og andre godsaker har åpent onsdag til fredag 11-17, og lørdag/søndag 9-15.

Annonse fra Obos-ligaen: