Forlenger samarbeidsavtalen

Elcare Nordic (tidl. InfoCare) forlenger sin samarbeidsavtale med KIL.

Annonse:

Samarbeidsavtalen for 2021-sesongen ble signert onsdag formiddag da CEO Kenneth Gundersen satte penn til papiret. Selskapet har vært en trofast samarbeidspartner for KIL i en årrekke, og Gundersen la ikke skjul på hva tanken bak samarbeidet var.

- KIL er jo flaggskipet i regionen, og vi er glad for å kunne støtte opp under akkurat de når vi har mulighet til det, fortalte Gundersen.

Elcare Nordic (tidl. Infocare) er servicepartner for produsenter og forhandlere av elektronikkprodukt. Selskapet utfører både garantiservice og reparasjon utenfor garanti på PC, printere, nettbrett, Mobil, TV, audio/video osv. Selskapet holder til i Industriveien på Kongsvinger.

HIMG_1055
Med på laget: Elcare Nordic, her representert ved CEO Kenneth Gundersen, er med på laget den kommende sesongen. Her sammen med KILs Rune Lundgren.

- Nå som KIL rykket ned så er det jo enda viktigere å kunne bidra. Vi er med rett og slett for å støtte oppunder KIL, og den viktigheten de har for regionen, avsluttet Gundersen.

- Mange positive samarbeidspartnere

KILs markedsansvarlig Rune Lundgren var selvfølgelig godt fornøyd med å få plass nok en samarbeidsavtale med Elcare Nordic:

- Elcare Nordic er en av mange positive samarbeidspartnere som har vært med lenge, og som vi er veldig glad for at er med oss på laget. 

Lundgren kunne også avsløre at flere samarbeidsavtaler blir signert den kommende tiden før han løp inn i et nytt møte med nok en partner. 

Elcare Nordic

  • Nordens ledende servicepartner innen IT og forbrukerelektronikk. Elcare Nordic tilbyr et unikt konsept for reparasjoner og logistikk.

Annonse: