Frokostmøte hos Mapei

B2B-året 2021 ble rundet av med et hyggelig frokostmøte hos KILs generalpartner Mapei.

Annonse:

KILs samarbeidspartnere var nok en gang samlet onsdag denne uken. Denne gang var det Mapeis fabrikk i Nord-Odal som var stedet - for årets siste B2B-samling.

Marketing Manager i Mapei, Peter Fekete, ønsket B2B-nettverket hjertelig velkommen til Sagstua i Nord-Odal til en skikkelig frokost og et hyggelig treff. Havregrøt stod blant annet på menyen!

IMG_4413 (002).jpg
Frokostmøte hos Mapei: Her forteller KILs markedsansvarlig om planene for 2022 i KILs samarbeidsnettverk.

I industribedriftens lokaler onsdag morgen var det først Mapei Sport som ga deltagerne et innblikk i hvordan de jobber med italienske toppklubber - og ikke minst KIL. Deretter tok fabrikksjef Jan Roger Broen ordet, og fortalte om viktigheten - og bedriftens fokus - på lærlinger og fagbrev. 
Iren Kjus fra Norsk Toppfotball og Eddie Thomas fra OBOS var neste post i programmet, før Hans Moss, adm. direktør i Solør Bioenergi presenterte bedriften, som også er en av årets nye samarbeidspartnere. 

KIL-sjef Espen Nystuen ga også KILs samarbeidsnettverk et eksklusivt innblikk i hvordan klubben jobber med tanke på spillerlogistikk, og hvor man nå ønsker å forsterke i forkant av 2022-sesongen. Deltagerne fikk i tillegg presentert de spennende planene for nettverket det kommende året. 

Samlingen ble rundet av med en omvisning på det imponerende anlegget, før en felles lunsj.

- Vi takker Mapei for gjestfriheten, og takker for et nok et godt år i KILs samarbeidsnettverk. Vi begynte året med digitale møter, men heldigvis åpnet ting gradvis opp etter hvert. Det gjorde at vi fikk gjennomført alle de planlagte samlingene våre, pluss litt ekstra, forteller KILs markedsansvarlig Rune Lundgren.

Neste samling i nettverket blir en sponsortur i februar. Ønsker du å vite mer om mulighetene KILs samarbeidsnettverk kan gi deg og din bedrift? Kontakt markedsansvarlig Rune Lundgren på epost [email protected],

 

Annonse fra Obos-ligaen: