Full pott på sonecup

Sone Kongsvinger vant alle sine kamper på helgens sonecup på Storhamar.

Annonse:

- Først og fremst er det veldig moro at Sone Kongsvinger vant alle sine kamper under helgens sonecup, forteller soneansvarlig Erik Gusterud.

På lørdag vant 2007-modellene 1-0 over Sone Øst og 4-1 over Sone Nord. Søndag vant 2008-modellene 3-1 over Sone Øst og 6-2 over Sone Nord. 

- Vi var jo litt spente i forkant, men med fasiten i hånd ser vi at Sone Kongsvinger ikke står tilbake for noen av de andre sonene. Det er gledelig!

Nytt av året

Det ble først blåst liv igjen i Sone Kongsvinger (tidligere Sone Glåmdal) tidligere i høst, og 12- og 13-åringene fra Kongsvingerregionen har kun rukket å trene et par økter sammen. 

Helgens sonecup i regi av NFF Indre Østland er et ledd i å kartlegge spillere inn mot fremtidige kretslagsuttak.

For gutter født i 2007 starter kretslaget opp igjen i midten av november. 2008-modellene får sitt første møte med kretslag etter jul. 

Viser seg fram

- Jeg synes det er mange spillere fra Sone Kongsvinger som viser seg godt fram. Det er selvfølgelig veldig gøy, fortsetter Gusterud.

At det kommer gode spillere også fra Kongsvingerregionen, det er helt klart. Det ligger derfor an til at flere av spillerne tilknyttet Sone Kongsvinger vil bli tatt ut på kretslagene både i 2007- og 2008-årgangen. 

Sone Kongsvinger driftes for øvrig av KIL Toppfotball i tett samarbeid med de lokale klubbene. 

- Vi er veldig glade for at klubbene og trenerne på de respektive lagene tar såpass eierskap til Sone Kongsvinger. Det er moro å drive denne prosessen sammen, avslutter Erik Gusterud.

Mer om Sone Kongsvinger kan du lese her.

IMG_1580
2007-gutta imponerte på lørdag!
IMG_1594
2008-guttene hadde sitt første møte med sonecup i dag! De leverte varene!

 

Annonse: