- Full rulle

Det nærmer seg cupfest på Gjemselund, og hundrevis av Viking-supportere tar turen.

Annonse:

To lag som begge avsluttet 2021 med solide sportslige resultat er klare for å kjempe seg videre til kvartfinalen i NM - og akkurat det skaper interesse fra publikum - for 4. runde i NM mellom KIL og Viking lørdag 12. mars ser ut til å bli en skikkelig cupfest. 

- Forvent dere full rulle og god stemning fra Viking-fansen, forteller klubbens supporter-koordinator, John Magne Danielsen. 

Entusiasmen rundt Viking fra 2021 er tatt med inn i 2022, fortsetter Danielsen. For Kongsvingerfolket kan forvente seg stor-innrykk med syngende Viking-supportere lørdag 12. mars. Det samme bekreftes av antall forhåndsolgte billetter. 

- Nå er folk gira på å komme seg på kamp igjen, og det viser jo også interessen rundt kampen. Vi har allerede fylt opp tre busser fra Oslo, og mange flyr også fra Stavanger for å få med seg NM-kampen, fortsetter Vikings supporter-koordinator som også håper Kongsvingerfolket har satt av lørdagen:

- Dere har gode tradisjoner på Kongsvinger, og det hadde vært moro med en skikkelig cupfest. Det skal i hvert fall Viking-fansen være med på å bidra til, fortsetter han. 

- Enorm entusiasme

- Etter fjorårssesongen så har det blitt en enorm entusiasme i Stavanger. Selvfølgelig hjelper det på med den fotballen Viking spiller, og vi er imponert over den jobben som Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen har gjort med laget, forteller Danielsen videre. 

Men det er ikke bare sportslig Viking har gjort sakene sine bra det siste året, også supportermessig har Stavanger-laget imponert. Selv med koronarestriksjoner gjennom store deler av 2021 så mønstret Viking-supporterne et solid antall på en rekke bortebaner. 

Festklare siddiser: Nærmere 350 Viking-supportere er allerede klare for tur til Kongsvinger lørdag 12. mars. Kan KIL sørge for festbrems?
Festklare siddiser: Nærmere 350 Viking-supportere er allerede klare for tur til Kongsvinger lørdag 12. mars. Kan KIL sørge for festbrems?

 - I fjor var vi 600 i Bergen på en midtukekamp, og i siste serierunde var vi 350 i Tromsø. Det forteller jo litt om interessen rundt Viking om dagen, og det er veldig gledelig at det ser ut til å fortsette i år, fortsetter Danielsen og legger til at gjennom over 30 år som Viking-supporter har han aldri merket en så stor interesse rundt bortekamper. 

Billetter til KIL - Viking sikrer du deg her!

For de hundretalls Viking-supporterne tar turen til Kongsvinger for en god opplevelse, og klubbens supporter-koordinator forteller om et lag med selvtillit som reiser til Kongsvinger for avansement:

- Viking er i kjempeform. Men selvfølgelig tar vi ikke lett på kampen mot Kongsvinger. Cup er cup, men vi gleder oss til å ta turen. Dette blir en happening på Kongsvinger den lørdagen. 

Cupfest - i telt

Foruten stor interesse rundt det normale billettsalget, er det også solgt godt med billetter til cupteltet på Gjemselund. Teltet åpner kl. 12.00 lørdag 12. mars, og byr på DJ, servering, intervjuer og show for opp til 400 stk. Her er det ventet å være utsolgt i god tid før kampdag. 

Billetter til kamp og telt sikrer du deg inne på TicketCo.

Teltet blir satt opp på kortsiden mot ishallen på Gjemselund, og man benytter hovedinngangen som normalt. Teltet vil ha 18-årsgrense.

Vi gjør oppmerksom på at sesongkort til Gjemselund ikke gjelder under NM-kamper. 

Informasjon til presse som skal besøke Gjemselund.

Vinneren av den spennende kampen mellom KIL og Viking går videre til kvartfinalen i NM. Her venter enten Brann eller KFUM. 

Annonse fra Obos-ligaen: