Gleder seg ekstra til Mjøndalen-kampen: - Må være på vårt beste

Som tidligere Strømsgodset-spiller har Mathias Gjerstrøm kjent litt ekstra på rivaleriet med Mjøndalen. Nå ser han frem til å ta dem imot på Gjemselund.

Annonse:

Mjøndalen har hatt en litt spesiell sesong så langt. Etter å ha slått nettopp Kongsvinger knepent med 1-0 i serieåpningen på hjemmebane, leverte de en imponerende rekke med gode resultater.

De var satt opp på ekstra mange hjemmekamper i starten, og tapte ikke en kamp før i åttende serierunde. Da ble Ranheim for sterke for den daværende serielederen.

Etter det ble det bom stopp for de brune, og i den påfølgende kampen reiste de hjem med hele 0-7 i sekken fra Brann og Bergen.

Plutselig var smil snudd til frustrasjon, men rekken på fem strake tap ble stoppet da de spilte uavgjort hjemme mot Åsane. Etterpå er Grorud slått og Start fikk ett poeng, før de nå gjester Gjemselund.

Den solide midtstopperen Markus Nakkim har vært en viktig brikke for laget, men nå går kontrakten hans ut. Kampen mot KIL spilles på siste dag av hans avtale med klubben.

Laget trenes – nær sagt som alltid – av Vegard Hansen. 52-åringen, som også har vært innom Kongsvinger i spillerkarrieren, har ledet Mjøndalen siden 2006.

Den svært gode starten gjør at laget fortsatt innehar en kvalikplass om opprykk.

Sjekk hva tidligere Godset-spiller Mathias Gjerstrøm har å si om kampen, som spilles søndag kl. 15:30, her:


Husk at du allerede nå kan kjøpe billetter. Det kan du gjøre ved å følge denne linken!

Annonse fra Obos-ligaen: