God referanse mot svensk topplag

KIL leverte periodevis mye bra spill mot Häcken på Nya Ullevi. Kampen endte til slutt med 2-1-seier til hjemmelaget.

Annonse:

Häcken - KIL 2-1 (1-0)

I en jevn åpning på kampen kom KIL til flere muligheter. Ved flere anledninger kunne sjansene blitt enda større, men sistepasningen var litt upresis og Häcken kom seg på plass i tide.

Etter drøye kvarteret kom først Adem Güven til skudd etter et brudd, men målvakten reddet det første forsøket. Returen fra Harald Holter forsvant utenfor.

Så tok hjemmelaget litt over utover i omgangen. Etter 25 minutter satt 1-0 i nettet bak August Strömberg, etter et angrep på Häckens høyreside.

Laget som ble nummer tre i Allsvenskan denne sesongen vasket frem et par småfarligheter til, men da sto Strömberg i veien.

I pausen gjorde KIL noen små justeringer, og starten på den andre omgangen var god. Joacim Holtan, som kom inn til pause, kom til en god sjanse etter få minutter, men skuddet ble blokkert til corner.

KIL fortsatte å skape muligheter, og det ble mye nesten. Som da Martin Hellan nesten fant Martin Hoel Andersen i farlig område, og Fredrik Holmé avsluttet utenfor.

Etter fine tendenser, men manglende nettkjenning, kom i stedet Häcken til en stor sjanse på en overgang. Avslutningen forsvant over mål.

Så kom Jesper Grundt til et skudd som ble blokkert til corner, og så fant Ludvig Langrekken nesten Martin Vinjor foran mål. Det nærmet seg noe for gjestene, og utligningen kom like etter.

Joacim Holtan var involvert, men det var Martin Vinjor som sendte ballen i mål med et frekt hælspark.

Begge lag gjorde flere bytter, og KIL fortsatte å føre. Rasmus Opdahl Christiansen brukte farten sin og spilte til Langrekken som ikke rakk å avslutte, før Mikael Harbosen Haga nesten kom til skudd inne i feltet litt senere.

I stedet var Häcken som scoret igjen noen minutter før slutt, etter et innlegg fra høyre.

Slik stilte KIL: August Strömberg - Martin Hellan, Fredrik Holmé, Lars Christian Krogh Gerson, Victor Grodås, Mats Haakenstad - Harald Holter, Eric Taylor - Martin Hoel Andersen, Martin Tangen Vinjor, Adem Güven.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Daniel Lysgård, Matias Aadnøy, Rasmus Opdahl Christian, Joacim Holtan, Jesper Grundt, Ludvig Langrekken, Elias Myrlid, Mikael Harbosen Haga.