- Godt forberedt

Hans-Erik Eriksen før Start: - Vi er veldig klare og gleder oss til å løpe ut på Gjemselund!

Annonse:

- Vi er veldig klare og gleder oss til å løpe ut på Gjemselund og gjøre alt vi kan for at alle tre poengene blir igjen her, sier KIL-treneren etter fredagens treningsøkt. 

- Det ser bra ut og vi er godt forberedt, legger treneren til.- Det ser bra ut og vi er godt forberedt, legger treneren til.

KIL åpnet med en god prestasjon borte mot Bodø/Glimt på Aspmyra i første serierunde. Nå venter nok et lag som spilte i Tippeligaen - nåværende Eliteserien - i fjor. 

- Hva tar vi med oss fra Bodø-kampen?

- At vi ikke skal så lenge om gangen være førnøyd med prestasjon om resultatet uteblir. Samtidig reiser vi til Bodø og møter utfordringen øye til øye. Vi gjør mye bra og vi har ting å ta med oss, men vi veit også at vi må forbedre oss for å sanke poeng. Og å sanke poeng er noe vi ønsker, fortsetter Eriksen. 


Start står på motsatt banehalvdel i morgen.

- Vi tar det vi får. Vi gjør ikke så mye annerledes. Vi studerer motstander, forbereder oss og vi gjør fornuftige grep, sier treneren. 

Og det er konkurranse om plassene på laget.

- Det begynner å bli bra. Vi har en tropp som kan forsterke og forbedre oss fra benken. Det ser lovende ut, avslutter Hans-Erik Eriksen. 

Annonse fra Obos-ligaen: