Güven: - Enkelt

Endelig er det klart. KILs superveteran Adem Güven blir med opp i OBOS-ligaen 2022! - En legende.

Annonse:

36-åringen har sammen med resten av KIL fosset igjennom PostNord-ligaen 2021, og med 25 fulltreffere er det ikke rart at KIL-legenden har fått smaken på mer toppfotball. 

- Jeg er glad for at det blir sånn. KIL er klubben min, og jeg vet at jeg har mer å bidra med. 

- Kroppen holder fremdeles, og jeg har helt klart motivasjonen som kreves. KIL og jeg ble raskt enige også i år, kunne Adem fortelle kort tid etter at KIL og spissen hadde undertegnet nok en 1-årskontrakt.

Med 25 nye scoringer i 2021 er også totalen til Güven oppe i 111 KIL-mål. En rekord som neppe blir slått med det første, og som sannsynlig blir enda tøffere å slå etter neste sesong.

- Det skal ikke bli noe lettere å ta meg igjen. Jeg er ikke ferdig helt enda, ler Adem. 

- Bygge videre

Som en viktig del av et KIL som sjeldent tidligere har dominert så til de grader som man har gjort i 2021, så er KIL-kapteinen nå klar på at den selvtilliten de tar med seg inn mot 2022 skal bygges videre på.

IMG_8912 (2).JPG
2022: KIL-legenden Adem Güven er klar for nok et år i rødt og hvitt.

- Det er klart. Vi har vunnet mange fotballkamper i år, og den selvtilliten og det samspillet vi kommer med skal bli tøft å knekke. Jeg gleder meg allerede til det braker løs neste år, avslutter KIL-legenden. 

- Den største vi har hatt

KIL-sjef Espen Nystuen er også klar i talen når det nå er klart at Güven tar fatt på sin 10. sesong i KIL-trøya. 

- Adem er en legende, og den største vi har hatt i KIL de siste tjue årene - minst. Nå er vi veldig glad for at han er med oss nok et år, forteller Nystuen og understreker at så lenge motivasjonen er på plass for 36-åringen så er ikke forhandlingene med KIL de tøffeste. 

- Vi har hele tiden en god dialog rundt veien videre for Adem. Nå er vi enig om en ny kontrakt, og er sikre på at han har mer å bidra med både på og utenfor fotballbanen, avslutter KIL-sjefen.
 

Annonse: