Håpnes og Grundt med kontrollen

Jesper Grundt og Alexander Håpnes har trent talentfulle eidskoginger.

Annonse:

Prosjekt HEL VED er KILs samarbeidsmodell med de lokale fotballklubbene i regionen. og de senere år har samarbeidet mellom KIL og de lokale klubbene blitt tettere gjennom dette prosjektet. 

Les mer om Prosjekt HEL VED her.

Et fint tiltak som er et resultat av et tettere samarbeid med de lokale lagene er at KILs unggutter Jesper Grundt og Alexander Håpnes har ledet talentfulle eidskoginger i trening - og nå også i kamp.

- Det var skikkelig moro. Vi husker jo selv hvor morsomt det var å spille slike kamper, og hvor stas det var å møte på forbildene våre i KIL, kunne Jesper Grundt fortelle etter å ha ledet Eidskog Blå mot Kongsvinger Rød onsdag kveld på Gjemselund.

- Så må du skrive at det var stas å være med på en Eidskog-seier, la eidskogingen til lattermildt.

IMG_0355 (2).JPG
Klopp & Guardiola? Hvem treneridolene til Jesper og Alex er vites ikke, men de hadde god kontroll som trenervikarer for Eidskog.

Trenerkollega for anledningen, Alexander Håpnes, skrøt av Eidskog-spillerne, som imponerte han.

- Her var det et imponerende nivå, og kanskje noen fremtidige KIL-spillere, undret Håpnes som også innrømmet av trener-vikariatet ga mersmak:

- Selvfølgelig gjorde det. Her var det en gjeng med lærings- og treningsvillige karer, og da gikk det som en drøm.

- Gode forbilder i KIL

Både Bygdelektrikeren og Melby Maskin er to av KILs samarbeidspartnere fra Eidskog, og som ivrer etter å knytte nærmere bånd mellom KIL og de lokale klubbene. 

- Det er viktig at vi har samarbeidspartnere som engasjerer i breddeklubbene rundt i regionen. Bygdelektrikeren og Melby Maskin ser viktigheten av at barnefotballen i Eidskog har gode forbilder i KIL, og det er strålende at Jesper og Alexander har fått det ærefulle oppdraget denne gangen, forteller KILs Rune Lundgren. 

Sjekk ut bildene fra Jesper og Alex' sitt treneroppdrag.
 

Annonse fra Obos-ligaen: