Harald i hundre før lokaloppgjøret

Harald Holter gleder seg enormt til å møte HamKam på Briskeby 16. mai. Grue-gutten spiller også sin 100. kamp for KIL. - Det er stort og jeg gleder meg veldig til kampen!

Annonse:

- Det synes jeg er veldig stas og veldig artig. Jeg var faktisk ikke klar over det før du sa det, men jeg må si det er veldig stort for meg å runde hundre kamper for KIL, sier 23-åringen.

Det er mot HamKam på Birskeby i morgen 16. mai - på fotballens nasjonaldag - at midtbanespilleren spiller sin 100. kamp for klubben.

- Det får nesten ikke blitt noe bedre enn å få det mot HamKam på 16. mai. Det blir veldig moro og det er stort for meg, fortsetter Grue-gutten.

8. august 2015 debuterte Holter for KIL som innbytter i bortekampen mot Rødde. 

- Jeg husker jeg kom inn og det var selvfølgelig gøy. Jeg håpet å spille mer enn jeg gjorde på høsten i 2015-sesongen, men 2016-sesongen var veldig bra. Vært litt opp og ned etter det, men jeg har trua på en veldig bra sesong i år. Vi har kommet ganske godt i gang.

- Med seier over HamKam nå, så er vi i rute, sier midtbanespilleren og gliser bredt. 

Holter blir den tredje i rekken av nåværende KIL-spillere som runder hundre kamper (etter Adem Güven og Fredrik Mani Pålerud). 

- Det er ikke så mange som har hundre kamper og gå inn i den rekken er stort. Jeg har blitt veldig glad i klubben og jeg kunne tenkt meg hundre nye jeg, sier 23-åringen. 

- Det er gøy å se at man har lagt litt bak seg her og jeg har vært heldig å få være med på mye kult. KIL står meg nært uansett hvordan fremtiden ser ut.

Midtbanespilleren er skikkelig klar for slaget om Hedmark på Briskeby i morgen. KIL-gutta ønsker revansje etter en svak prestasjon mot Tromsdalen og det sviende tapet på Hamar i fjor. 

- Det er desidert den kuleste kampen som er satt opp. 16. mai er kjempekult og kunne få den mot HamKam er bra. Aller helst skulle vi sett at kampen gikk på Gjemselund, men jeg regner med det blir en fest uansett. Jeg gleder meg veldig og det blir helt klart ekstra tenning.  Det blir bra å slå HamKam på Briskeby i morgen og få en god start på 17. mai-feiringen, sier 23-åringen med godt humør. 

- Hvordan skal vi angripe kampen?

- Vi er ikke fornøyd med det vi gjorde mot Tromsdalen. Forhåpetnligvis er det en revasjelystne og sulten gjeng som reiser til Hamar. Det blir ekstra trøkk på tribunen og vi ønsker revansje fra i fjor!

- Men vi skal ikke gjøre så mye annerledes enn vanlig. Vi skal ta de høyt, bruke ballen og gi de en ordentlig fight. Alle har et forhold til lokaloppgjøret og vi skal kjempe med nebb og klør for å vinne, avslutter Harald Holter.

NB! Harald Holter sine hundre kamper for klubben inkluderer både serie og NM. 

Annonse fra Obos-ligaen: