Her er de lokale finalistene: Duoen som alltid stiller opp!

Markus Frantzbråten og Odd Inge Vestby fra KIL Toppfotball vant den lokale avstemningen i kåringen av årets fotballfrivillig 2022.

Annonse:

«Disse to guttene er med ALLE arrangementer for KIL Toppfotball. De har ansvaret for at stadionhøyttalere, mat/drikke til VIP og kaffe/vafler er på plass til hver hjemmekamp. Uansett vær, resultater eller andre omstendigheter så møter disse to guttene opp. Med andre ord er de HEL VED!», lyder nominasjonsteksten til duoen.

Over flere uker har kampanjen pågått, og alle OBOS-ligaklubber har stått i bresjen for å samle inn nominasjoner blant alle de fantastiske frivillige som sent og tidlig sørger for at fotballen i landet går rundt.

Følg denne linken og gi din stemme til Markus og Odd Inge!

Det har også vært mulig å melde på kandidater fra de lokale klubbene i distriktet, og vi takker for engasjementet fra de flotte klubbene rundt oss i vårt nærområde.

500 nominerte fra hele landet er gjennom lokale avstemninger blitt til 20 finalister. KIL Toppfotballs Markus og Odd Inge gikk til topps lokalt med flest stemmer.

Derfor skal de representere KIL og vårt distrikt i den nasjonale finalen.

Finaleavstemningen med de 16 kandidatene fra de ulike klubbene i OBOS-ligaen, i tillegg til fire kandidater fra resten av landet, kniver alle om den meget fortjente og ærefulle tittelen som Årets fotballfrivillig 2022.

Følg denne linken og gi din stemme til Markus og Odd Inge!

Avstemningen varer frem til 16. november, klokken 23:59.

De frivillige konkurrerer nå om stemmer i en nasjonal avstemning, og etter dette vil en jury kåre en vinner blant de tre med flest stemmer. Vinneren blir tildelt et gavekort på 15.000 kroner, samt 50.000 kroner fra OBOS til sin lokale klubb.

- Kampanjen har fått en oppslutning vi bare kunne drømme om! Engasjementet viser jo med all mulig tydelighet at de frivillige i fotballen betyr enormt mye og at deres innsats blir satt stor pris på, sier Eddie Chr Thomas i OBOS. 

KIL Toppfotball gratulerer med seieren i den lokale avstemningen og ønsker lykke til i finalen!

Følg denne linken og gi din stemme til Markus og Odd Inge!

428007.png

 

Annonse fra Obos-ligaen: