Herlig KIL-seier over HamKam i Nasjonal serie

KILs lag i Nasjonal serie G17 slo HamKam på hjemmebane lørdag.

Annonse:

KIL - HamKam 4-1 (1-0)

Lørdag formiddag tok KIL imot HamKam til dyst på Gjemselund. Og oppgjøret startet veldig godt for hjemmelaget.

Sebastian Rovik Johansen sendte KIL i føringen etter åtte minutter, og den kunne vært større til pause. Men uttellingen lot vente på seg, og i begynnelsen av andre omgang slo gjestene fra Hamar tilbake.

Utligningen kom fem minutter etter sidebyttet.

Så tok KIL-gutta kommandoen for alvor, og Lars Julian Fjeld fikset ny ledelse etter en drøy time.

Ledelsen ble trygget og seieren sikret da innbytter Mikkel Solum dunket inn to mål få minutter i siste del av kampen.

En velsmakende seier hjemme over HamKam.

Mål: 1-0 Sebastian Rovik Johansen (8.), 1-1 (50.), 2-1 Lars Julian Fjeld (61.), 3-1 Mikkel Solum (71.), 4-1 Solum (79.).

Slik stilte KIL: Erijon Thaqi – Magnus Libekk, Eirik Arnesen Kalland, Tor Sixten Maxson Danielson, Sigurd Skarateppen Bjerke, Lars Julian Fjeld, Sebastian Rovik Johansen, Andreas Talberg Berger, Kristian Rambøl, Eirik Ytreland, August Hellerud Fjeld.

Innbyttere: Mikkel Solum, Albert Leer Sandstad, Jon Sigurd Høiland, Nathaniel Alexander Kildal Hammerø, Simen Takle-Hagen.

Søndag spilte KIL 2-2 hjemme mot Brann i Nasjonal G14. Vetle Lysell og Arian Hashimi Sakhizadeh scoret målene for KIL. Brann tok ledelsen allerede etter fire minutter, men Lysell utlignet etter kvarteret.

Så tok KIL ledelsen, men Brann puttet på til 2-2 et snaut kvarter før slutt.

Slik stilte KIL: Jacob Mugo Ørnes – Sivert Nordli Borg, Bavishan Bavis Kantharoopan, Oliver Bjerke Reierstad, Henok Habtemarian, Johannes Marinius Simonsen, Fredrik Tunhøvd Bøsterud, Andreas Dønnum, Matvii Ostrishchenko, Vetle Lysell, Arian Hashimi Sakhizadeh.

Innbyttere: Jakob Granlund Magnussen, Kasper Toverud, Syver Ek Skarnes.

I Nasjonal G15 fikk KIL det tøft borte mot Bodø/Glimt. Hjemmelaget vant 6-1, etter å ha ladet 3-0 til pause.

Slik stilte KIL: Ben-Emil Hjelmervik – Marcus Halvorsen, Iver Sørlundsengen, Herman Lars Gunnar Gylterud Lundén, Leander Beck-Thaqi, Jakob Kvittum Konterud, Iver Elseth, Henrik Rambøl, Esrom Fenkel Gebremedhn, Marius Nygård, Ole Herman Vårdal Olsen.

Innbyttere: Michael Alexander Oluc-Chitic, Ola Noer Sætre.