Hjemmetap

Kun en god omgang var ikke godt nok hjemme mot Brann.

Et bortelag med god støtte fra 400-500 tilreisende Brann-supportere åpnet sterkt på Gjemselund torsdag kveld. Med høy intensitet og en duellstyrke KIL slet med i åpningen så stod det raskt 0-1 etter at Nilsen Wassberg banket inn dagens første scoring via tverrliggeren.

Brann holdt på grepet utover i omgangen, og det var i grunn fortjent at de økte til 0-2 få minutter før sidebyttet. Strömberg gjorde en god redning, men ga retur og gjestenes Børsting kunne kjempe ballen inn i mål.

Ut i 2. omgang var det riktignok en helt annen KIL-utgave vi bevitnet på Gjemselund. Allerede fra avspark viste de rødkledde en gnist som var fraværende de første 45 minuttene. På et innkast tre minutter ut i omgangen endte ballen tilslutt hos en lur Martin Vinjor som reduserte til 1-2 fra kloss hold.

Kun minuttet senere var Hoel Andersen utrolig nærme en utligning, men på nesten magisk vis klarte gjestenes keeper, Dyngeland, å få en kroppsdel på ballen. En redning fra en så høy hylle at her må du fram med både stige og stillas for å beskrive den.

KIL fortsatte med godt spill og produserte flere halvsjanser som fort kunne endt med en bedre skjebne. Men Brann holdt unna utover i omgangen.

Med kun minutter igjen på kampuret ga man også alt, og med litt unøyaktighet i bakre rekker så kunne Bård Finne snappe opp ballen og øke til 1-3. Det ble også sluttresultatet.

Oppsummert en god og en dårlig omgang, som dessverre endte med et hjemmetap.

KIL - Brann 1-3 (0-2)