Hoel Andersen til KIL

Jan Martin Hoel Andersen går fra Øygarden til KIL. - Han scorer mål.

Annonse:

Hoel Andersen signerte for Øygarden FK i forkant av 2020-sesongen, og spissen har siden den tid spilt 13 kamper for laget. I løpet av de kampene har han kunne notert seg for fem scoringer og tre assist. Nå har KIL og Øygarden blitt enig om en overgang for spilleren, og 24-åringen er allerede på plass på Gjemselund:

- Det kjennes veldig bra. Kongsvinger kontaktet Øygarden for en ukes tid siden, og etter knallharde forhandlinger ble alle sammen enig til slutt. Jeg er veldig fornøyd med å være her, og det er godt å være klar for Kongsvinger.

Og etter å gjennomført to økter med laget - en innendørs på treningssenter - og en ute på Gjemselund, så var det en nysignering som satt igjen med et godt førsteinntrykk:

IMG_9156169
På plass på Gjemselund: Martin gjennomførte i dag sin første økt med sine nye lagkamerater.

- Det er veldig mye kvalitet i laget her. Jeg merker at det er et knepp opp på tempo og kvalitet, så akkurat nå er jeg veldig fornøyd, fortalte Andersen.

Og på spørsmål om å beskrive seg selv som fotballspiller så kom også ambisjonene fram:

- Jeg er en målfarlig og offensiv spiller. som skaper ting. Jeg har fem mål til nå, og har planer om å komme opp i tosifret.

IMG_8755
Målfarlig: Martin Andersen har gjort mål på Gjemselund tidligere. Det ønsker han å fortsette med - men i KIL-drakt.

24 år gamle Hoel Andersen har figurert både på midtbanen og som spiss tidligere i karrieren. Og han har vært innom Sarpsborg 08, Kvik Halden, FK Jerv, og nå sist Øygarden FK. Han var også spilleren som sørget for Øygardens mål i kampen mot KIL hjemme på Gjemselund tidligere i år. Kampen endte forøvrig 1-1 etter at Adem Güven kunne utligne rett før full tid. Se scoringen til 24-åringen her:


Espen Nystuen har hatt god kjennskap til Hoel Andersen over en lengre periode, og KIL-sjefen mener man nå får på plass en spiller som kan komme med store offensive bidrag:

- Martin er også en spiller vi har fulgt over en lang periode. Helt siden tiden han var i Kvik Halden. I Jerv var han veldig god i forsesongen, men han fikk det aldri helt ut i de to sesongene han var på sørlandet. I år har han riktignok vært Øygardens desidert beste spiller, og på mange måter stått for det offensive omtrent på egenhånd.

Og Nystuen fortsetter:

- Han scorer mål, sørger for assist, og er en stor og teknisk god spiller. Han kan bekle en spissposisjon, og kan også være hengende spiss. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Martin.

Hoel Andersen har signert en 2,5-årskontrakt med KIL.


Jan Martin Hoel Andersen

  • Født: 4.desember 1995 (24 år)

  • Posisjon: Angrep

  • Tidligere klubber: Sarpsborg 08, Kvik Halden, FK Jerv, Øygarden FK.

  • Aktuelt: Har signert en 2,5-årskontrakt med KIL Toppfotball.

 

Annonse fra Obos-ligaen: