Holtan med spinnvilt målshow i KIL 2-seier

Joacim Holtan skulle spille for andrelaget for å få minutter i kroppen og godfølelse foran mål. Det fikk han ...

Innstranda – KIL 2 3-7 (1-2)

For sammen med blant annet Mathias Gjerstrøm fra A-troppen, ble spissen sendt med flyet oppover til nok en bortekamp langt, langt nord.

Og selv om Innstrandas Øystein Berdal sendte hjemmelaget i ledelsen etter et snaut kvarter, var det KIL som kunne gå til pause med en 2-1-ledelse.

To mål av Holtan på tre-fire minutter sørget for det.

I første minutt etter sidebyttet var Innstranda-spissen Berdal frempå igjen, og utlignet til 2-2. Men så skulle det aller meste handle om Holtan.

Med scoring på straffe i det 51. minutt var hat tricket sikret, og i det 62., 86. og 90. smalt han inn tre til og endte med totalt seks scoringer.

Dobbelt hat trick, altså.

Følg denne linken for øvrige resultater og tabell!

Mål: 1-0 (14.), 1-1 Joacim Holtan (33.), 1-2 Holtan (36.), 2-2 (46.), 2-3 Holtan (str., 31.), 2-4 Lars Julian Fjeld (57.), 2-5 Holtan (62.), 3-5 (78.), 3-6 Holtan (86.), 3-7 Holtan (90.).

Slik stilte KIL: Sebastian Nærum Ekerhaugen – Rasmus Opdahl Christiansen, Christian Øien Damhaug, Karl Kristian Rimfeldt, Leon Mohan Brenden Sethi, Martin Astrup – Marius Øien Damhaug, Mathias Berg Gjerstrøm – Lars Julian Fjeld, Joacim Holtan, Aron Wilhelmsen.

Innbyttere: Marius Øyen, Marius Aamodt Eriksen, Eirik Skytteren-Furuberg.