Hyggelig B2B-treff

En god samling med KILs samarbeidspartnere var fredag 25. september samlet til en dag fylt med leirdueskyting, smaksopplevelser og spennende foredrag.

Annonse:

Fredag 25.september var det nok engang tid for samling for KILs B2B-nettverk. Med en god miks av interessante foredrag, smaksopplevelser og konkurranser ble det en vellykket dag i følge KILs markedsansvarlig Rune Lundgren:

- En morsom og hyggelig dag sammen med en flott gjeng fra samarbeidspartnerne våre. Vi åpnet det hele med leirdueskyting, og flere av deltagerne viste imponerende ferdigheter på Revlemoen Skyteanlegg fredag ettermiddag. Jeg må også rette en stor takk til Kristiansen Håndverksbedrift som la godt til rette for at vi kunne ta turen ut til anlegget, og for å fungere som trygge og kunnskapsrike instruktører underveis.

b2b-IMG_8243
Leirdueskyting for KILs samarbeidspartnere var dagens første innslag.

Etter lagkonkurranser på Revlemoen var det duket for en matbit hos Max Ivan på Kvernenga rett ved Skotterud. Her ble man servert flere spennende retter, og fikk gode historier om både produksjonen av matrettene og framtidige spennende nyheter fra Eidskogbedriften.

- Tusen takk til Max Ivan for å ta oss i mot. Det er moro å ta med samarbeidspartnere våre når man vet at man får levert slik kvalitet. Et besøk jeg tror alle satte stor pris på, fortalte Lundgren videre.

b2b-IMG_8335
Smaksopplevelser: KILs B2B-nettverk var innom bedriften Max Ivan på Skotterud. Her ble deltagerne servert spennende retter godt akkompagnert med drikkevarer.

Etter besøket hos Max Ivan gikk ferden videre til Kongshallen på Kongsvinger der flere bedriftspresentasjoner og foredrag stod for tur. Peter Fekete fra KILs generalpartner Mapei fortalte om bedriftens smittevernstiltak og gjennomføringen av disse det siste halvåret. Kredinor snakket om endringer i inkassobransjen og Radio Kongsvinger snakket om de mange mulighetene annonsering på radio kan gi.

I tillegg var både Mika Lehkosuo og Espen Nystuen innom for å oppdatere samarbeidspartnere på situasjonen i klubben.

b2bIggggMG_8370
Oppdatering: Espen Nystuen fortalte om de svake sportslige resultatene så langt i 2020, og hvordan klubben arbeider for å snu situasjonen.

Avslutningsvis ble det et mer rocka foredrag med Tom Wangerud og Bendik Nerstad. Et inspirerende foredrag om trivsel i jobb, arbeidsglede og hvordan hver og en av oss kan bidra til et bedre arbeidsmiljø. En solid avslutning på en fin dag med KILs samarbeidpartnere var tilbakemeldingen fra Rune Lundgren:

- Takk til Tom for et suverent foredrag. Jeg har sjeldent sett samarbeidspartnerne være så "med" som de var da Tom og Bendik tok fram gitaren og sørget både for underholdning og inspirasjon. Jeg må også rette en stor takk til alle deltagerne som var med oss i løpet av dagen. Det er alltid hyggelig å få treffe på samarbeidspartnere våre, og vi håper virkelig de satte pris på en litt annerledes dag sammen med oss i KIL.

Neste treff for KILs B2B-nettverk er planlagt til onsdag 25.november. Vil du bli en del av nettverket? Ta kontakt med [email protected] i dag!

Se flere bilder fra B2B-samlingen: 

Annonse: