Hyggelig partnertur til solkysten

Helgen 22. - 25. februar reiste en delegasjon med KILs samarbeidspartnere til Marbella. - En meget hyggelig tur.

Annonse:

KILs årlige partnertur tok i år igjen turen til den spanske solkysten og Marbella. Avreise fra Gjemselund var torsdag ettermiddag, med en middag sent torsdag kveld vel fremme i Spania. 

Fredag var det duket for en B2B-samling og skinkesmaking anført av Bröderna Olssons, før følget reiste i samlet flokk til Santa Maria Polo Club for å overvære KILs treningskamp mot Lynx. Kvelden ble avsluttet med en felles middag sammen med KILs trenerteam. 

IMG_1485 (002).png
Skinkesmaking og besøk i Gamlebyen.

Lørdag formiddag var det spasertur før frokost, og en samling på KILs spillerhotell. Der fikk reisefølget en oppdatering på både B2B og sport. Etter litt faglige påfyll på hotellet var det klart for konkurranser mellom sammensatte lag fra KIL og samarbeidspartnere. Gjennom syv øvelser fikk deltagerne vist sine ferdigheter i blant annet puslespill, flaskeflipp, cookie- og ballongløp, før det hele ble avgjort etter en usedvanlig spennende jaktstart. 

Vi kan vel oppsummere det hele med at det var et høyt nivå under hele konkurransen, og KIL må få takke Geir Nordahl og Scantrade som ikke bare stod for flere av øvelsene. KILs utstyrleverandør sponset også konkurransen med et gavekort på utstyr på kr 10 000,- som vinnerlaget fikk gi til et valgfritt formål. 

Vinnerlaget ble til slutt Karl Erik Rimfeldt (Rimfeldt Eiendom), Pål Sønsteli (Ask Media), samt Johan Wennberg og Espen Nystuen fra KIL. Laget valgte å donere gavekortet til KILs gatelag. 

Etter konkurransen var det felles lunsj, før Gunnar Holth Grusforretning bød på en herlig dessert og smaksopplevelser i egen regi. Lørdag ble avsluttet ble nok en felles middag sammen med KILs trenerteam, før hjemreise søndag morgen. 

- En meget hyggelig tur nok en gang, og vi må få takke alle deltagerne som var med oss i år. Alltid like hyggelig og en viktig samling for å knytte bånd partnere i mellom, og mot oss som klubb, oppsummerer KILs markedsansvarlig Rune Lundgren vel hjemme i Norge. 

Neste arrangement i KILs samarbeidsnettverk er B2B Kick-Off i Karlstad 17. - 18. april.

Ønsker du å få høre mer om hva deltagelse i KILs nettverk kan gi deg og din bedrift? Ta kontakt med KILs markedsansvarlig Rune Lundgren på epost [email protected] i dag. 

Annonse fra Obos-ligaen: