Innbytteren sikret viktig poeng etter to marerittminutter: – God lagmoral

Dette var kvelden da Per-Magnus Steiring ble Per-Magnus Feiring.

KIL - Ranheim 2-2 (0-0)

– Det er veldig deilig, jeg skal ikke legge skjul på det. Vi gjorde en veldig god andreomgang, men havnet bakpå med to mål. Det var litt tilfeldig, men Ranheim gjorde det vanskelig for oss, sier Steiring.

– Vi viste en veldig god lagmoral, og fikk med oss et poeng som kan bli veldig viktig når vi skal telle opp til slutt. Det er slik fotballen er, man blir knallhardt straffet mot gode lag. 2. omgang er veldig bra, og det må vi ta med oss.

Ranheim hadde en imponerende rekke kamper uten tap før de gjestet Gjemselund mandag kveld, men KIL kom fra en råsterk 1-0-seier over Start i Kristiansand, og hadde alle intensjoner om å bygge videre på den triumfen.

I en relativt sjansefattig førsteomgang, var det gjestene som kom seg til de største mulighetene.

Først leverte August Strömberg en god redning, før Ranheim senere traff metallet og en KIL-forsvarer fikk inn en god blokkering på returen etter om lag en halvtime spilt.

I pausen tok KIL ut en av tre stoppere, og satte inn en pigg Mathias Bringaker. De røde og hvite gikk umiddelbart mer offensivt til verks, og det kunne betalt seg med en gang. Dessverre fikk ikke Adem Güven stokket beina og avsluttet i minuttene etter hvilen.

IMG_8642.JPG

Ikke lenge etter ble Ranheim reddet av stopper Eggen Rismark da målvakt Frenderup var utspilt etter en god KIL-overgang.

I stedet var det Ranheim som scoret to kjappe. I løpet av to marerittminutter sørget veteranen Mads Reginiussen for både 1-0 og 2-0 til trønderne.

Heldigvis slo KIL raskt tilbake, og Martin Hoel Andersen var frempå på returen etter at keeper Frenderup hadde sendt et innlegg fra Bringaker ut i farlig område.

KIL jaget på og tok litt over igjen etter reduseringen. De skapte halvsjanser og fikk et bra trykk på gjestene, og Gjemselund eksploderte i rødhvit jubel da innbytter Per-Magnus Steiring satte inn 2-2 på en corner.

Steiring var en del av den heroiske forsvarsrekka som sørget for seier i Kristiansand sist, men denne gangen var han plassert på benken fra start.

– Det er kjipt, man vil jo spille alle kamper. Men vi er en konkurransegruppe nå der de fleste er skadefrie, og da blir man av og til plassert på benken, som nå. Da må man bare omstille og gjøre det så godt som mulig, når man får sjansen. Jeg fikk meg en scoring, og det var veldig deilig både for meg og laget. Nå har vi fire poeng på to tøffe kamper, og det er veldig viktig for oss.

Mål: 0-1 (57.), 0-2 (59.), 1-2 Martin Hoel Andersen (64.), 2-2 Per-Magnus Steiring (90.).

Slik stilte KIL: August Strömberg – Lars C. Krogh Gerson (Mathias Bringaker fra 46.), Kristian Jahr (Per-Magnus Steiring fra 86.), Fredrik Holmé – Kevin Egell-Johnsen, Harald Holter (Tobias Bjørnebye fra 79.), Mathias Gjerstrøm, Victor Grodås – Martin Tangen Vinjor (Ludvig Langrekken fra 86.), Adem Güven, Martin Hoel Andersen.

Innbyttere: Peter Rusina, Sander Marthinussen, Per-Magnus Steiring, Tobias Bjørnebye, Jesper Grundt, Daniel Lysgård, Ludvig Langrekken, Oliver Banken Sandberg, Mathias Bringaker.