Inspirerende og vellykket B2B-Kick off

KILs Kick off for B2B var svært vellykket.

Annonse:

KIL Toppfotball ønsker å rekke en stor takk til alle som deltok og gjorde dagen på det flotte Høgskolesenteret vårt både hyggelig, inspirerende og interessant. 

Dagen ble sparket i gang av generalsponsor Mapei, der administrerende direktør Trond Hagerud holdt en imponerende og fin presentasjon av bedriftens storslåtte utvikling, samtidig som han manet til at vi kan nå våre høye målsetninger, som klubb, lokalsamfunn og bedrifter - hvis vi står sammen. 

Han tok også til orde for at det er på tide å komme videre i Prosjekt Gjemselund, slik at vi kan tilby både våre egne spillere og besøkende lag - fra topp og bredde - bedre fasiliteter enn dagens. 

Flere andre stilte seg bak Hageruds budskap om å stå sammen, noe vi også hørte fra flere av våre samarbeidspartnere.

Partnere som allerede drar i samme enden av tauet på flere områder. 

Hovedpartnerne Betong Øst, Pre-Con og Sparebanken 1 Østlandet leverte i tur og orden flott fra talerstolen, før nye partnere i Hurtigruta Carglass og Høgskolesenteret fikk presentere sine tilbud og ideer. 

Buy in Spain og ligasponsor OBOS viste frem sine muligheter, planer og tanker, og Klosser Innovasjon delte sin innsikt om hva som skjer i Kongsvingerregionen. 

Fra KIL snakket Vegard Hansen om sin reise og utvikling som trener i 4. divisjon til nå, før Espen Nystuen bød på noen interne tanker om klubbens fremgangsmåter og prosesser når det signeres nye spillere. 

- KIL Toppfotball er stolte av å ha alle disse, og selvfølgelig også de som var til stede i salen, med på laget. Vi må rette en stor takk til alle som deltok, og ikke minst til alle som holdt flotte presentasjoner. Det var også veldig trivelig med en fin middag på Manis i etterkant, sier markedsansvarlig Rune Lundgren. 

- Å se at flere av dem allerede jobber godt sammen og benytter seg av hverandres tjenester, er akkurat det vi ønsker å oppnå med dette nettverket, tilføyer han. 

Neste B2B-treff er frokostmøtet 10. mai, fra klokken 08:00 til 10:00. Vi kommer tilbake med program og møtested i midten av april. 

Annonse fra Obos-ligaen: