Internkamp på Gjemselund

KIL Rød slo KIL Blå 2-0 i fredagens internkamp etter scoring av Christian Røer og Adem Güven.

Annonse:

KIL fortsetter forberedelsene inn mot sesongstart, og i mangel på skikkelige treningskamper har det de siste månedene blitt spilt flere internkamper. I dag ble nok en kamp gjennomført, og KIL-kaptein Adem Güven kunne i det minste så smått juble for dagens første scoring i kampen som endte 2-0 til KILs antatt beste. 

- Det har jo blitt mange internkamper nå, og vi møter jo stort sett de samme spillerne hver gang. Da vet man jo mye om hva man møter, og vi prøver å få det beste ut av det. Vi kan vel si oss halvveis fornøyd etter dagens internkamp, forteller Güven kort tid etter kampslutt. 

Men KIL-kapteinen er klar på at det gjerne skulle bli et litt mer målrikt oppgjør mot KIL Blå:

- Vinner vi 2-0 i serien eller i en normal treningskamp hadde vi kanskje vært godt fornøyd, men vi sitter igjen med at det er flere ting vi må jobbe med. Vi kommer oss til mange sjanser, men må bli mer effektive da serien starter. Det er helt klart. 

Håper du på en målrik KIL-sesong?  Støtt klubben med et valgfritt beløp per scoring her!

Motivasjonen holdes oppe

Güven, som fyller 36 år i oktober, mener også spillergruppa - til tross for mangel på ekte treningskamper og klarhet i seriespill - klarer å holde motivasjonen oppe. 

- Det er jo tøft å klare å holde motivasjonen oppe når det kun er internkamper og normale treninger. Det er kamper og poeng som gir oss motivasjon, så vi får håpe vi vet mer snart. Samtidig synes jeg vi har vært flinke, og oppsummert mener jeg vi har trent godt i vinter. Jeg føler meg sikker på at det ikke er mange andre 2. divisjonsslag som har trent så godt som oss, forteller Güven videre. 

Nå venter noen fridager før KIL-spillerne etter en tøff treningsperiode, og KIL-kapteinen innrømmer at det skal bli godt. 

- Det skal bli godt med noen fridager nå. Så kan vi komme tilbake med litt ladede batterier alle sammen. 

Güven tar seg også tid til å skryte av KILs nysigneringene, som har gitt han et godt førsteinntrykk. 

- De har alle vist mye positivt på treningsfeltet. Og det virker absolutt som gutter som passer både inn i laget og garderoben, jeg gleder meg til å bli skikkelig kjent med de, avslutter Güven. 

Se bildene fra internkampen:

 

Annonse: