Kickoff for samarbeidspartnere

Onsdag var det duket for kick-off for våre samarbeidspartnere.

Annonse:

KILs samarbeidspartnere var onsdag ettermiddag samlet på Høgskolesenteret på Kongsvinger for det årlige kick-off-eventet. 

- Godt å kunne samles til et fysisk kick-off igjen, og så gledelig å se så mange av dere på plass her på Høgskolesenteret, kunne KILs Rune Lundgren fortelle til de godt over 60 fremmøtte.

25CEEF79-F9FC-45FA-A84F-ED8AD71DC809.jpeg
B2B Kick Off: Over 60 fremmøtte fra KILs samarbeidsnettverk gjorde årets kick-off i nettverket til en suksess.

Innlegg og presentasjoner fra Mapei, HiK, SpareBank 1 Østlandet, OBOS, Dinner In The Sky, Klosser Innovasjon og Br. Olssons gjorde samlingen både faglig og interessant, i tillegg fikk vi en sportslig oppdatering fra Eirik Mæland og Johan Wennberg. KIL-supporter og OL-konge Johannes Thingnes Bø tok seg også tid til å snakke om OL-forberedelsene, oppholdet i Kina, og ikke minst sitt forhold til KIL.

- KIL var en viktig årsak til at vi valgte å flytte til Kongsvinger, var noe av det OL-kongen konstaterte til forsamlingen. 

johannesboe (2).jpg
KIL er laget: Skiskytter Johannes Thingnes Bø tok seg tid til å snakke om KIL, OL og litt annet.

Dagens høydepunkt for mange var muligens paneldebatten med landslagssjef Ståle Solbakken, ordfører Eli Wathne, KILs Espen Nystuen, rådmann Lars Andreas Uglem og Mitt Kongsvingers Bjørn Taalesen. Temaet var kunstgress vs. naturgress. Debatten ble stødig styrt av Mitt Kongsvingers Pål Sønsteli.

- Vi må få takke alle deltagere, bedrifter som var til stede og ikke minst de som holdt interessante innlegg fra scenen. Totalt sørget de alle for at dette ble en suksess, og vi er stolte av den utviklingen vi har hatt på samarbeidsnettverket vårt. Det er stadig tilvekst, og gjennom året byr vi på mange samlinger med ulikt innhold som vi stadig utvikler i både form og kvalitet, forteller en fornøyd Rune Lundgren, KILs markedsansvarlig om gårsdagens B2B-treff. 

Ønsker du å få vite mer om KILs samarbeidsnettverk? Ta kontakt med Rune Lundgren på epost [email protected].

Se flere bilder fra gårsdagens samling:

 

Annonse fra Obos-ligaen: