KIL 2 knuste FUVO

KIL 2 knuste FUVO hele 5-0 på bortebane søndag ettermiddag.

Det var et Fu/Vo i poengnød som tok i mot Kongsvinger 2 søndag ettermiddag. Hjemmelaget stod med 8 poeng etter 10 spilte seriekamper, og kun ett fattig poeng over streken. KIL 2 på sin side stod med 16 poeng, og en 6. plass i Norsk Tipping-ligaen før avspark på den grønne gressbanen på Funnefoss.

KILs nest beste gikk raskt opp i ledelsen da Kristian Selmer var sist på ballen etter snaue 7 minutt. Etter scoringen var KIL 2 best, og spilte til tider veldig god fotball. Hjemmelaget var på sin side upresise, og KIL 2 hadde god kontroll utover omgangen.

Tidligere Fuvo-spiller Oskar Wang doblet også KIL 2s ledelse i det 41. minutt. Backen fikk en enkel jobb med å sette inn ballen etter at hjemmelagets keeper André Thomsen var nødt til å gi en retur.

Rett før pause økte KIL 2 også til 3-0. Alexander Håpnes la inn en god ball foran mål, og Torjus Jørgensen kunne kontrollert heade inn dagens tredje KIL 2-mål. Stillingen 0-3 holdt seg til pause.

I det timen ble passert økte KIL 2 til 4-0. Målscorer var nok en gang Kristian Selmer. Fem minutt før fulltid økte Sebastian Fjose Berg til 5-0, det ble også sluttresultatet.

Dermed kan KIL 2 innkassere nok en 3-poenger. FUVO på sin side må plukke poeng i sesongens avslutning for å beholde plassen i Norsk Tipping-ligaen.

Neste kamp for KIL 2 spilles lørdag 23. oktober kl. 13.00. Motstander er Ull/Kisa 2 og kampen spilles på Gjemselund.

Fu/Vo - Kongsvinger 2 0-5 (0-3)
Norsk Tipping-ligaen avd 1.
Funnefoss gress

Mål: 0-1 Kristian Selmer (7.) 0-2 Oskar Wang (41.), 0-3 Torjus Jørgensen (45.) 0-4 Kristian Selmer (60.) 0-5 Sebastian Fjose Berg (84.)

KIL 2 (4-4-2): Andreas Vedeler - Sebastian Fjose Berg,, Jan Marius Høiby, Vegard Bratrok, Oskar Elias Wang - Oscar Berg Nordstrøm, Oliver Banken Sandberg, Alexander Håpnes, Torjus Jørgensen (Bull Jørgensen fra 69.) - Knut-Erik Kjos (Singh fra 69.) og Kristian Selmer (Roen Hermansen fra 69.).

Benk: Mats Lindegaard, Yuvraj Singh, Oskar Kvisten, Dharmesh Navaratnam, Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen og Eirik Roen Hermansen.