KIL 2 slo sprekker på slutten – tapte knepent

KIL-rekruttene ledet lenge i den vanskelige bortekampen mot Hønefoss, men alle poengene glapp i sluttminuttene.

Annonse:

Hønefoss - KIL 2 3-2 (0-2)

Hønefoss satser i 3. divisjon og ble for sterke for KIL 2 på Gjemselund tidligere i sesongen, men i den tøffe bortekampen hang andrelaget atskillig bedre med på notene. De røde og hvite spilte en solid førsteomgang, gjennomførte bra og forsvarte seg godt.

De var også farlige de gangene mulighetene bød seg.

Som da Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen banket inn ledelsen etter 22 minutter.

Etter noen litt roligere minutter, tok det av.

KIL trodde de hadde doblet ledelsen like før pause, da Anders Vestengen kom løs på høyre og slo inn foran mål. Etter hvert havnet ballen hos Erlend Busk Nilsson som satte den i nettet, men flagget kom opp for offside.

Sekunder senere smalt ballen i tverrliggeren i motsatt ende på en kjempesjanse for hjemmelaget.

Og minuttet etter det igjen ble det likevel 2-0 til KIL, etter et selvmål av de sjeldne.

En Hønefoss-forsvarer hadde full kontroll på ballen og skulle spille tilbake til keeper, men ikke fått med seg at han var på vei ut. Dermed forsvant kula forbi ham og inn i det åpne nettet.

KIL gikk dermed til pause med en fin 2-0-ledelse, men bare få sekunder etter at den andre omgangen var satt i gang, reduserte Hønefoss.

KIL forsvarte seg oppofrende og sto imot lenge, men med under ti minutter igjen, sprakk det opp. Hønefoss leverte et angrep Barcelona verdig, da de kombinerte seg fremover og fant åpningene i bortelagets forsvar.

I sluttminuttene så det ut til å ende med ett poeng til hvert av lagene, men så fikk Hønefoss frispark like utenfor 16-meterstreken. Det harde skuddet forsvant gjennom eller under muren og inn i nettet.

Kampen var snudd, og Hønefoss beholdt alle poengene.

Mål: 0-1 Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen (22.), 0-2 selvmål (41.), 1-2 (47.), 2-2 (83.), 3-2 (89.).

Slik stilte KIL: Isak Midttun Solberg – Anders Vestengen Nickolay Fjeld fra 68.), Dharmesh Navaratnam, Henrik H. Fosvold, Martin Astrup (Viljar Kjølstad Wikjord fra 89.) – Oscar Berg Nordstrøm, Oliver Banken Sandberg, Eirik Skytteren-Furubuerg, Christian Øien Damhaug – Nikolai Ronaldo Bull Jørgensen, Erlend Busk Nilsson.

Øvrige innbyttere: Mats Lindegaard, Marius Øyen.