KIL-debutant: - Moro å få prøve seg

Spissen Kristian Thorsheim Selmer fikk sine første KIL-minutt borte mot Elverum i NM.

Annonse:

Det var flere unggutter som fikk muligheten borte mot Elverum i dagens NM-kamp, en av dem var 18-åringen Kristian Thorsheim Selmer. 

- Det var veldig artig. Det var moro å få prøve seg i dag. Det er jo noe jeg har jobbet for en god periode, men det var litt overraskende at muligheten kom allerede i dag, fortalte Selmer i bussen på vei hjem fra lørdagens 3-1-seier mot Elverum. 

Selmer ankom Kongsvinger og NTG sommeren 2020, og begynner nå i august sitt tredje og siste år på skolen. I dag var egentlig planen at han skulle spille juniorkamp mot KFUM, men trenerteamet ville det annerledes. 

- Egentlig skulle jeg ha spilt juniorkamp i dag, men når muligheten kom så var jeg selvfølgelig klar for det. 

IMG_2583.jpg
Kristian Selmer kom inn for Martin Hoel Andersen etter 75 minutt på Elverum Stadion. 18-åringen fikk med det sin offisielle KIL-debut. Her blir spissen felt mot slutten av kampen.

2003-årgangen fra Tolga har trent med KILs A-lag i en periode, og forteller om et tempo som i begynnelsen var en brå overgang. 

- Det har vært veldig fint å få trent litt med de beste. Jeg mener selv jeg har fått et godt utbytte av det. Nå ønsker jeg å jobbe på videre og ta de stegene som trengs. Jeg merker jo at jeg har tatt steg siden jeg kom til Kongsvinger. Spesielt merkes det på tempoet. Man er nødt til å tenke og reagere raskere.

Selmer kom selv inn som innbytter for Martin Hoel Andersen godt ute i 2. omgang mot Elverum. Stillingen var på dette tidspunktet 3-1 til KIL. 

- Det var behagelig å komme inn når vi hadde så god kontroll. Jeg fikk jo også en god mulighet til å score der, men det ville seg ikke - kanskje jeg treffer neste gang, avsluttet 18-åringen som beskriver hurtigheten sin aller største styrke på banen. 

Annonse: