KIL-dominans og seier

På en av årets varmeste dager kjempet KIL seg videre i NM.

KIL tok kontroll på oppgjøret fra første spark på ballen. Kun etter tre minutter havnet ballen ut til Victor Grodås på kanten av 16-meteren, og med venstreslegga banket venstrebacken inn dagens første scoring - og også sin første offisielle scoring i KIL-trøya.

KIL som hadde seks endringer siden forrige kamp fortsatte å dominere utover i kampen, og Elverum fikk knapt låne ballen. De største sjansene uteble riktignok, men etter 34 minutter doblet KIL ledelsen ved Jesper Grundt. Eidskogingen mottok ballen på rundt 12-13 meter og smalt til. 0 - 2 på Elverum.

Alexander Håpnes fikk sin debut fra start i dagens kamp. Midtbanespilleren gjorde sakene sine bra.

Rett før sidebytte var det vertenes tur til å juble, og holdt med det i gang spenningen på eget gress. Elverums Elmahdi Bellhcen mottok ballen på egen banehalvdel, fosset mot KILs mål og fikk til slutt overlistet KIL-debutant Vedeler. 1-2 på Elverum, noe som også ble pauseresultatet.

Etter sidebyttet fortsatte KIL-kontrollen, og i varmen gikk muligens tempoet på begge lag ned noe. 65 minutt ut i i kampen kunne Harald Holter juble for dagens tredje, og 3-1 til KIL. Mac Laham slo et godt frispark, og sist på ballen var det Gruegutten som var.

Noe særlig mer skjedde det ikke på Elverum, og KIL tok en oppskriftsmessig komfortabel seier.  3-1, og er med det videre i NM.

Elverum - KIL 1 -  3 (1-2)