KIL er sikret hjemmekamp – slik spilles kvaliken

Før siste serierunde var det spikret: Kongsvinger ble nummer tre i årets OBOS-liga.

Annonse:

Det betyr at klubben igjen er sikret kvalifiseringsspill om opprykk til Eliteserien.

I fjor ble det skapt sterke minner, da KIL reiste rundt på en omfattende norgesturne og forserte hinder etter hinder på bortebane.

Etter sjetteplassen på tabellen måtte vi først til Sandnes, men kanonen fra Eric Taylor senket Ulf. Martin Hoel Andersen scoret på overtid i seieren over KFUM på innlånte Intility, og Lars Christian Krogh Gerson satte straffesparket Ludvig Langrekken skaffet på slutten i Kristiansand og dermed var også Start ute.

Det betydde at KIL gikk hele den lange veien til finalen og dobbeltkamp mot Sandefjord. Dessverre var det skader, karantener og slitne bein og hoder i første kamp. Den endte med 0-4 på bortebane, og da hjalp det lite at KIL vant 2-1 hjemme på Gjemselund.

Denne sesongen prøver vi på nytt, og årets tredjeplass betyr at vi er sikret å spille hjemmekamp i siste, avgjørende runde før finalen mot laget som blir nummer 14 i årets Eliteserie.

Lagene bak oss på tabellen skal først gjøre opp om retten til å møte KIL på Gjemselund i kamp 3 3. desember. Hvem som blir motstander, blir først klart når kamp 2 spilles 29. november.

Vinneren av kvalifiseringskampene i OBOS-ligaen (nr. 3 til nr. 6) spiller kvalifisering hjemme og borte, etter trekning, mot laget som ender som nummer 14 i Eliteserien.

Oppsett og datoer:

Kamp 1: Start – Bryne (25. november)

Kamp 2: Kristiansund – vinner kamp 1 (29. november)

Kamp 3: KIL – vinner kamp 2 (3. desember)

Eliteserien vs OBOS-ligaen:

Kamp 1: Vinner OBOS-kvalifisering – Nr. 14 i Eliteserien (6. desember)

Kamp 2: Nr. 14 Eliteserien – Vinner OBOS-kvalifisering (10. desember)

Billettsalget til kvalikkampen åpner onsdag kl. 12:00.

Vi begynner med felt F, og åpner de andre feltene fortløpende. Følg med på kil.no og i sosiale medier. 

Annonse fra Obos-ligaen: