- KIL er viktig

KILs trofaste samarbeidspartner Eidsiva har signert på en ny samarbeidsavtale med KIL.

Annonse:

Eidsiva har vært en trofast samarbeidspartner av KIL i flere tiår. Nå er partene enige om å forlenge samarbeidet. 

- Det at vi nå har blitt enig om en ny samarbeidsavtale viser at KIL er viktig for Eidsiva. Samtidig vil vi gjennom profileringen fremdeles være godt synlig i regionen, forteller Vibeke Hoelseth, sponsoransvarlig i Eidsiva.

Som mange har fått med seg så er Eidsiva et litt annet selskap i dag enn for 1 år siden. Sluttbrukerselskapet er ikke lenger en del av Eidsiva, og nå rendyrkes selskapets posisjon som et infrastrukturselskap. Kongsvinger og Innlandet er viktig for Eidsiva helt uavhengig av dette forteller Hoelseth videre.

- Selv om vi har solgt strømselskapet og blitt et rent infrastrukturselskap så er det fortsatt viktig for Eidsiva å være en synlig samfunnsaktør. 

Og god synlighet får Eidsiva gjennom profileringen på KILs drakter det kommende året. Samme plasseringen som de har hatt gjennom flere år.

- KIL er en stor aktør. Først og fremst i Kongsvinger, i Innlandet men også nasjonalt. Selv om man spiller i en divisjon lavere så er KIL viktige, og det er derfor vi ønsker å være med som samarbeidspartner, forteller Hoelseth videre. 

Med PostNord-spill på agendaen for KIL det kommende året så er Hoelseth tydelig på at man må se de positive mulighetene det kan gi klubben. 

- Vi skulle gjerne sett at KIL spilte på et høyere nivå, og det tror vi også vil skje igjen. Nå satser vi på at man bruke det kommende året på å skape positive opplevelser man kan bygge videre på. 

Eidsiva2
- KIL er viktig for Eidsiva. Det forteller sponsoransvarlig Vibeke Hoelseth. Her sammen med KILs Espen Nystuen og Eidsivas Direktør for kommunikasjon og samfunn Nils Kristian Myhre (arkiv).

- Engasjert partner

Gjennom et langt samarbeid med KIL Toppfotball har også Eidsiva vist seg å være en synlig og engasjert samarbeidspartner. Eidsivas sponsoransvarlig er tydelig på viktigheten av å engasjere seg når man først er inne i en samarbeidsavtale. 

- Uansett avtale så er det viktig å være en engasjert partner. Hvor tettere man jobber sammen hvor bedre resultater vil man gjerne sitte igjen med, og det gjelder for begge parter, avslutter Hoelseth.

- Vært med oss lenge

Markedsansvarlig i KIL, Rune Lundgren, er selvfølgelig fornøyd med å få på plass en ny samarbeidsavtale. 

- Eidsiva er en solid samarbeidspartner og en hovedpartner som har vært med oss lenge. De er en de som har vært med oss aller lengst, og vi setter stor pris på å ha en solid aktør som Eidsiva med på laget, forteller en strålende fornøyd Lundgren.

- Det at de ser viktigheten av å støtte oss og ser verdien av profilering gjennom KIL er positivt, og vi gleder oss til et fortsatt samarbeid, forteller Lundgren videre.

Eidsiva, og alle andre av KILs partnere finner du i vår Partneroversikt. Benytt gjerne oversikten hvis du har behov for produkter eller tjenester innenfor de mange bransjene våre partnere representerer.

Annonse: