KIL lanserer mobildeksler

I samarbeid med Phonecases3D kan du nå endelig få kjøpt KIL-mobildeksel til din telefon!

Annonse:

Bestill ditt eget mobildeksel med KIL-design her!

Endelig kan du kjøpe mobildeksel med KIL-design. Dekslene har ulike motiv du kan velge i mellom, og du kan også legge inn egen tekst, f.eks navn eller kallenavn på noen av designene. Foreløpig er det 8 ulike motiv, men se ikke bort i fra at det vil komme nye design fremover. Kanskje du har en idè til hvordan et KIL-deksel bør se ut?

På bestillingssidene velger du enkelt fra over 70 forskjellige mobilmodeller, så sannsynligheten er høy for at du finner et deksel som vil passe nettopp din mobil. 

3D-teknologi

Lanseringene av de unike KIL-mobildekslene er et samarbeid mellom KIL Toppfotball og Phonecases3D, www.phonecases3d.com. Selskapet er startet av den norske gründeren Christian Nyborg, og mobildekslene som er av høy kvalitet har også en patentert 3D-teknologi som gir de et helt unikt utseende. 

mobildeksler.JPG
Lekkert! Ingen tvil om hvor hjertet ligger om du løper rundt med et slikt deksel. Velg din mobil, ditt design og legg inn din bestilling nå!

Phonecases3D har allerede avtaler med klubber som Valencia, Real Betis, Lille, og Real Madrid. Og norske klubber som LSK, Molde og Ranheim. 

Nå har KIL også inngått en samarbeidsavtale, og du kan allerede nå legge inn din bestilling!
Bestillingssiden finner du her!

Annonse fra Obos-ligaen: