KIL på plass hos #Treffes

"- Hyggelig å møte så mange kjente..."

Annonse:

Torsdag kveld tok KIL turen til Oslo for å delta på Treffes-arrangementet på Vippa i Oslo.

- Det var hyggelig å møte så mange kjente ansikt under Treffes-arrangementet, forteller Rune Lundgren, markedsansvarlig i KIL.

Over 30 bedrifter, inkludert KIL Toppfotball, var på plass for å vise frem bo-, opplevelse, og arbeidsmuligheter i regionen til utflyttere, eller kanskje de som ønsket å bli bedre kjent med 

Utflyttere, og de som kanskje ønsket å bli bedre kjent med mulighetene i Kongsvingerregionen var på plass, og KILs "stand" ble godt besøkt.

- Det var tettpakket med folk rundt vår stand fra vi kom til vi reiste. De fleste fra regionen har et forhold til KIL, og det var hyggelig å prate litt fotball. Vi fikk delt ut litt give-aways og ikke minst det nye KIL-magasinet som kommer i en postkasse nær deg førstkommende onsdag, fortsetter Lundgren.

Victor Grodås og Eirik Mæland er to av mange eksempler som KIL har lokket til de dype skoger. Begge to var også på plass under arrangementet. 

- Mange glemmer kanskje hvor stor en arbeidsgiver KIL også er. Vi er nærmere 40 årsverk, og lokker årlig nye innbyggere til byen. Nå var det gøy å prøve å lokke litt flere, og vi håper arrangementet har positiv effekt, avslutter KILs markedsansvarlig. 

Annonse fra Obos-ligaen: