KIL G14 slo HamKam - G15-triumf i Tromsø

Flere av KIL Toppfotballs lag i Nasjonale serier har vært i aksjon i helgen. Lørdag vant laget i G14 over HamKam på Briskeby. Søndag slo G15-laget Tromsø.

Til pause ledet hjemmelaget 2-1, men KIL var fast bestemt på å få med seg noe hjem fra Hamar. En spennende kamp endte til slutt med 3-2-seier til de røde og hvite.

Dermed kunne naturligvis seiersropet «Gi meg en K» runge ut i garderobene på Briskeby.

Alexander Evald Jacobsen scoret to ganger for KIL, mens Bavishan Bavis Kantharoopan puttet en gang.

Slik stilte KIL: Jacob Mugo Ørnes – Bavishan Bavis Kantharoopan, Oliver Bjerke Reierstad, Kasper Toverud, Henok Habtemarian, Johannes Marinius Simonsen, Alexander Evald Jacobsen, Andreas Dønnum, Matvii Ostrishchenko, Vetle Lysell, Kevin Sykus.

Innbyttere: Sivert Nordli Borg, Syver Ek Skarnes.

I Nasjonal G17 leverte KIL et sterkt 2-2-resultat hjemme mot Brann. Der scoret lagene en gang hver seg i begge omgangene, i en tett kamp på Gjemselund.

Albert Leer Sandstad viste igjen at han vet hvor målet står, og han ga KIL ledelsen etter 23 minutter. Brann utlignet før pause, men noen minutter etter hvilen var Leer Sandstad frempå igjen med sitt andre for dagen. Dessverre utlignet Filip Jensen Wassberg for bergenserne litt senere.

Slik stilte KIL: Erijon Thaqi – Magnus Libekk, Andreas Talberg Berger, Tor Sixten Maxson Danielson, Sigurd Skarateppen Bjerke, Lars Julian Fjeld, Albert Leer Sandstad, Sebastian Rovik Johansen, Kristian Rambøl, Eirik Ytreland, August Hellerud Fjeld.

Innbyttere: Mikkel Solum, Henrik Andreas Torp Hansen, Jon Sigurd Høiland, Gabriel Berndtsson Sanders, Nathaniel Alenxader Kildal Hammerø, Simen Kristoffersen Holen, Simen Tekle-Hagen.

I Nasjonal G15 møtte KIL Tromsø på bortebane søndag, og rundet av den rødhvite jubelhelga med seier.

Lagene tok pause på stillingen 2-3 til KIL, og med ett mål til for begge lag i den andre økta, endte det 4-3 til gutta fra Kongsvinger.

Leander Beck-Thaqi, Jakob Kvittum Konterud, Iver Elseth og Theo Strømstad var målscorere for KIL i triumfen i nord.

Slik stilte KIL: William Kristoffersen Sjøenden – Herman Lars Gunnar Gylterud Lundèn, Michael Alexander Oluc-Chitic, Marcus Halvorsen, Leander Beck-Thaqi, Jakob Kvittum Konterud, Iver Elseth, Henrik Rambøl, Marius Nygård, Kristoffer Iversen, Esrom Fenkel Gebremedhn.

Innbyttere: Theo Strømstad, Mikkel Arnesen.