KIWI forlenger samarbeidsavtalen

KILs trofaste samarbeidspartner KIWI er med videre på laget.

Annonse:

Sesongen er enda ikke ferdigspilt, men KILs markedsansvarlig Rune Lundgren er allerede godt i gang med å få på plass samarbeidsavtalene for 2021-sesongen. En av de første avtalene som er forlenget er med KIWI.

- Det er ekstra gledelig at KIWI er en av de som tidlig ga beskjed om at de er med i 2021 uansett hvor laget måtte spille, forteller KILs markedsansvarlig og legger til at akkurat det betyr svært mye for klubben.

Lundgren skryter også av KIWIs tilstedeværelse inn mot KILs sentrale B2B-nettverk, kamper og andre arrangement.

- KIWI med butikksjefene og distriktsjef Ingunn Sørli viser et godt engasjement inn mot klubben, og er flinke til å delta på de ulike samlingene vi arrangerer i B2B-nettverket vårt. Det gir alle involverte parter en ekstra verdi, forteller Lundgren før han legger til at KIL er stolte av å ha en samarbeidspartner som KIWI med på laget.

kiwigje
Forlenger samarbeidsavtalen: KIWI er med som samarbeidspartner også i 2021.

For KILs vedkommende er KIWI også en viktig del av den daglige driften på Gjemselund.

- Det er hos KIWI vi gjør våre innkjøp til frokost og lunsj gjennom hele uka. Så alle spillere, administrasjon og støtteapparatet ellers nyter godt av vårt samarbeid med de. Når det nå er klart at KIWI er med oss videre kan vi ikke gjøre annet enn å juble.

Stolt samarbeidspartner

Regionsjef for KIWI Norge AS, Torkel Thorvaldsen er også tydelig på hvorfor de ønsker å støtte nettopp KIL Toppfotball.

- KIL gjør en viktig jobb for hele Kongsvinger-området som en sterk driver av hele fotballsatsingen også i alle klubber rundt dem. Breddesatsing for oppvoksende generasjoner i form av prosjekt HEL VED, fotballskole, spillerutvikling, forbilder og en vei videre for dem som har slike ambisjoner, forteller Thorvaldsen.

KIWIs regionsjef er også tydelig på at KIL og Kongsvingers-identitet er to ting som henger tett sammen.

- KIL med sin stolte historie er en del av Kongsvinger sin identitet på en meget positiv måte. Vi er stolte samarbeidspartnere med KIL Toppfotball, avslutter Thorvaldsen.

Jobber mot 2021

Markedsansvarlig i KIL har også vendt blikket mot 2021-sesongen, selv om det i skrivende stund er usikkert hvor klubben måtte spille.

- Vi er godt i gang med samtaler med de fleste av våre samarbeidspartnere, og vi er glade for de mange positive tilbakemeldingene vi får. Vi opplever at partnerne våre ønsker å være med videre, og det er også dialog med nye samarbeidspartnere.

Ønsker du å bli samarbeidspartner med KIL? Kontakt Rune på epost [email protected] i dag!

 

Annonse fra Obos-ligaen: