Klart for ny hjemmekamp - her er dagens lagoppstilling

Mjøndalen kommer på besøk på Gjemselund onsdag kveld.

Annonse:
U Kongsvinger-Raufoss (1-1) 11.05.2024 16:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
S Vålerenga-Kongsvinger (0-2) 16.05.2024 18:00 Intility Arena
S Kongsvinger-Mjøndalen (3-2) 22.05.2024 19:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er
OBOS-ligaen
TV 2 Play
S Sandnes Ulf-Kongsvinger (0-2) 27.05.2024 19:00 Øster Hus Arena
S Kongsvinger-Bryne (3-1) 01.06.2024 16:00 Gjemselund 1 kunstgress 11er

Det er allerede gått noen dager siden den fantastiske kvelden på fotballens festdag, 16. mai. Store deler av KIL-familien var samlet i Oslo, til vorspiel, et kalas av en kamp og for mange en påfølgende feiring som gikk over i nasjonaldagen 17. mai. 

Siden har det også vært pinse, stekende varme og rød-dager med lyden av gressklippere og lukten av grill, men KIL-troppen har trent godt og forberedt seg til midtukekamp på hjemmebane. 

I et forsøk på å samle flere supportere på samme sted og gjenskape den strålende atmosfæren på bortebane, bytter supporterklubben plassering fra felt J til ståtribunen bak mål. 

Les også: Neste motstander: Mjøndalen

På banen gjør også trenerteamet noen justeringer. Det er tett mellom kampene, og et par endringer gjøres i startoppstillingen fra sist. Daniel Lysgård kommer inn i forsvarsrekka, mens Harald Holter flyttes opp på midtbanen. 

På topp kommer kaptein Adem Güven inn fra start. 

KIL har også mange sterke kort på benken, og derav muligheten til å endre kampbildet etter behov. I tillegg er det flere spillere som stadig nærmer seg comeback. 

Pr. nå er det bare Martin Tangen Vinjor som ikke deltar i noen form ute på treningsfeltet. Han er langtidsskadet, og har fått noen dager fri av klubben. 

Lars Christian Krogh Gerson har i snart fem uker vært ute med en skade, men den rutinerte midtstopperen er ikke langt unna. Det sportslige og medisinske apparatet ønsker å ta det forsiktig med Krogh for å unngå tilbakefall. Han kan være aktuell for å være en del av troppen som reiser til Sandnes for neste serierunde allerede mandag. 

Det samme gjelder Marius Aamodt Eriksen, som har hatt en historikk med tilbakefall etter skade. Også med ham ønsker man å være ekstra forsiktig. 

(Artikkelen fortsetter under):

Uten tittel (4).png

Slik stiller KIL: August Strömberg - Ludvig Langrekken, Daniel Lysgård, Fredrik Holmé, Robert Orri Thorkelsson, Joel Nilsson - Harald Holter, Eric Taylor - Lucas Ravn-Haren, Adem Güven, Noa Williams. 

Innbyttere: Sayuoba Mandé, Mapenda Mbow, Emil Arendrup Nielsen, Marius Trengereid, Mathias Gjerstrøm, Jesper Grundt, Vegard Leikvoll Moberg, Joacim Holtan, Albert Leer Sandstad. 

Avspark er 19:00.

Annonse fra Obos-ligaen: