Klart for ny toppkamp - slik er dagens KIL-oppstilling

KIL har benyttet de to ukene uten seriekamp godt, og er klare til å vise seg fra sin beste side på Gjemselund i dag.

Annonse:

Forrige helg var det pause i norsk fotball grunnet landskamper, og foruten Lars Christian Krogh Gerson som var på oppdrag med sitt Luxembourg, har KIL-troppen brukt de to ukene til å restarte maskineriet hjemme på Kongsvinger. 

En rekke gode treningsøkter, medisinsk behandling, Mapei-test, noen fridager for å koble av muskulatur og hoder og en god opplevelse i treningskamp mot et godt Lillestrøm-lag, er noe av det som har stått på programmet siden sist. 

Nå venter Kristiansund på hjemmebane, og med unntak av langtidsskadde Mathias Gjerstrøm og en syk Victor Grodås, har Vegard Hansen og hans trenerteam et fulltallig mannskap å velge ut fra. 

Dagens motstander KBK kan du lese mer om her!

Hva Vegard Hansen selv skriver om kampen, kan du lese her!

Og da KIL lørdag inviterte til vorspiel med OBOS Åpen Dag, fikk Hansen blant annet flere gode innspill på laguttaket. Det kan du lese om og se video fra her!

Slik stiller KIL: August Strömberg - Martin Hellan, Fredrik Holmé, Lars Christian Krogh Gerson, Mats Haakenstad - Vegard Leikvoll Moberg, Harald Holter, Jesper Grundt - Ludvig Langrekken, Joacim Holtan, Martin Tangen Vinjor.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Kristian Jahr, Daniel Lysgård, Marius Aamodt Eriksen, Mikael Harbosen Haga, Eric Taylor, Elias Myrlid, Martin Hoel Andersen, Adem Güven.

kampdagoglag (4).png

 

Annonse fra Obos-ligaen: