Haraball

KIL knuste Senja 5-0 søndag ettermiddag.

KIL tok grep i oppgjøret fra første spark på ballen hjemme på Gjemselund, og etter seks minutter fyrte Harald Holter av fra 13-14 meter. Ballen gikk via en Senja-forsvarer og lurte seg forbi gjestenes keeper, 1-0 til KIL. Minuttet kunne KIL juble igjen, da Christian Røer (!) fyrte av et skudd fra 30 meter. Også den snek seg forbi gjestenes keeper, og KIL kunne juble for en tidlig 2-0-ledelse.

KIL kontrollerte det meste ute på Gjemselund etter scoringene, og gjestene var heldige som fikk låne ballen til tider. Det meste dreide seg om KIL og både Adem Güven og Brage Berg Pedersen fikk mulighet de første 20 minuttene som var nærme med å øke KILs ledelse ytterligere.

Etter tjueto minutt var Senja nærme en redusering etter et skudd i tverrliggeren. KIL var litt for komfortable, og var til tider noe upresise i spillet. Dette gjorde at Senja var mer involvert utover i omgangen enn det som var bildet i begynnelsen. Etter halvtimen spilt fikk også gjestene en mulighet litt ut av ingenting, og var nok en gang nærme en redusering etter en avslutning fra skrått hold.

Men etter 36 minutter gikk nok piffen ut av gjestene. Mac Laham slo et godt hjørnespark, KILs fjerde for dagen, og Matias Aadnøy fikk øke KILs ledelse med et lekkert hodestøt. 3-0 på Gjemselund, og Aadnøy sin første scoring for KIL.

Den solide ledelsen holdt seg inn til pause., og kort tid etter sidebyttet kunne KIL nok en gang juble for scoring da Brage Berg Pedersen ble spilt igjennom, og fikk fyrt av innenfor 16-meteren. 4-0 til KIL.

Og hjemme på Gjemselund skulle KIL fortsette scoringsfesten. Etter 55 minutt ville også KIL-kaptein Adem Güven være med på moroa, og fra kort hold kunne han dundre inn KILs femte for dagen. 5-0 - og ekte haraball!

Utover i omgangen hadde KIL full kontroll, og det kunne raskt blitt flere mål på Gjemselund, men det ble det ikke. Dermed endte det med en knusende 5-0-seier til KIL, og haraball!

KIL - Senja 5-0 (3-0)
Gjemselund stadion
1177 tilskuere

Mål: 1- 0 Harald Holter (7.) 2-0 Christian Røer (8.), 3-0 Matias Aadnøy (36.) 4-0 Brage Berg Pedersen (48.) 5-0 Adem Güven (55.)

Gule kort: Harald Holter, Mac Laham.

KIL (4-4-2): August Strömberg - Trace Murray (Håpnes fra 77.), Christian Røer (Grundt fra 77.), Matias Aadnøy, Victor Grodås (Wang fra 62.) - Harald Holter, Mathias Gjerstrøm, Sander Marthinussen, Mac Laham (Hoel Andersen fra 45.) - Adem Güven (Langrekken f ra 62.) og Brage Berg Pedersen.

Benk: Andreas Vedeler, Oskar Wang, Sebastian Fjose Berg, Jesper Grundt, Mathias Gjerstrøm, Oscar Berg Nordstrøm, Martin Hoel Andersen og Ludvig Langrekken.