Knuste Raufoss

KIL tok årets andre seier hjemme mot Raufoss søndag kveld.

I de første femten minuttene var det ikke mye som skilte lagene fra hverandre. Begge lag kom med noen halvsjanser som det ikke ble noe ut av, og det kunne gå begge veier.

Etter 33 minutter så var det Per-Magnus Steiring som viste seg frem. KIL fikk et hjørnespark som ikke ga noen uttelling, men Trace Murray fikk ballen og sendte den til Steiring som fikk stå relativt alene inne i boksen. Han nølte ikke og satte ballen rett i mål og kunne juble for hans første mål for sesongen.

Det tok ikke mer enn to minutter før jubelen kunne slippes løs igjen for KIL. Trace Murray jagde ball på topp og sendte ballen av gårde til Martin Vinjor, som fikk god tid til å fyre av et skudd mot Ole Lauvli som ikke klarte å holde ballen ute.

Etter pausen så var det KIL som startet best. Det tok ikke mer enn noen få sekunder før Martin Hoel var gjennom og alene med Ole Lauvli. Raufoss slapp med skrekken og fikk ryddet unna.

KIL produserte bra med sjanser allerede tidlig i andre omgang, og nok en gang så var det Vinjor som viste seg frem. Med god hjelp fra Hoel så satte Vinjor ballen i mål og jublet for sitt andre for dagen.

Etter 60 minutter så var det Raufoss som viste seg frem. Ballen fikk trille inne i feltet da Gard Simenstad strakk frem et bein og fikk satt ballen i mål bak Strömberg.

Etter 71 minutter fikk KIL et hjørnespark. Mathias Bringaker tok en kort pasning til Mathias Gjerstrøm som sendte ballen videre til Victor Grodås. Han fikk tid til å fyre av et skudd som gikk rett i mål.

Raufoss kom til noen sjanser i sluttminuttene, men fikk ikke noe ut av dem. Det var KIL som kunne slippe jubelen løs etter kampslutt, og feire tre poeng etter en solid  kamp mot Raufoss.

KIL - Raufoss 4-1 (2-0)
Gjemselund stadion

Mål: 1-0 Per-Magnus Steiring (33.) 2-0 Martin Tangen Vinjor (35.) 3-0 Martin Tangen Vinjor (51.) 3-1 Gard Simenstad (59.) 4-1 Victor Grodås (71.)

KIL (4-4-2): August Strömberg - Trace Murray, Per-Magnus Steiring, Fredrik Holmé, Victor Grodås - Harald Holter (kaptein), Mathias Gjerstrøm, Jesper Grundt, Martin Tangen Vinjor, Martin Hoel Andersen og Mathias Bringaker.

Innbyttere: Andreas Smedplass, Lars Christian Krogh Gerson, Kristian Jahr, Kevin Egell-Johnsen, Tobias Bjørnebye, Mac Laham, Sander Marthinussen, Oliver Banken Sandberg og Brage Berg Pedersen.