Koronatilfelle i KIL

En KIL-spiller har testet positivt for koronaviruset.

Annonse:

En spiller i KIL-troppen fikk søndag kveld melding om at hans korona-test var positiv.

- Det er selvfølgelig kjedelig, men spilleren har gjort alt riktig og fulgt alle retningslinjer hele veien, forteller KILs klubblege Åge Henning Andersen.

KIL-spillerne hadde fri mandag og tirsdag i forrige uke, og symptomene hos den aktuelle spilleren dukket opp i denne tidsperioden. Siden den tid har han vært i karantene, og han tok en test i slutten av forrige uke. Søndag kveld fikk man bekreftet at testen var positiv.

- Vi må presisere at han ikke har vært i kontakt med noen av de andre spillerne eller vært på Gjemselund siden forrige helg, forteller Andersen videre.

Karantene på KIL

- KIL har fulgt NFFs protokoller og retningslinjer fra myndigheter hele veien, samtidig så ser vi at vi aldri kan være forsiktig nok fremover. Siden vi ble gjort oppmerksom på at spilleren hadde testet positivt så har alle som har vært i kontakt med spilleren den aktuelle helgen vi var i Bergen nå gått inn i karantene, avslutter Andersen og legger til at samtlige i KILs spillertropp og støtteapparat nå vil testes og at karantene vil vare til testsvar foreligger.

Alle spørsmål bes rettet til klubblege Åge Henning Andersen per tlf 950 54 041.

Annonse fra Obos-ligaen: