Litt ekstra giret før møtet med gamle venner

Jesper Grundt varsler scoring når lagkameratene hans fra i fjor høst gjester Gjemselund lørdag.

Annonse:

Før KIL møtte HamKam forrige helg, ble Ludvig Langrekken på forhånd spurt om han var ekstra giret på å møte lokalrivalen. Da svarte KIL-spissen bekreftende og dunket inn to mål.

Derfor gjør vi et forsøk på å gjenta suksessen denne helgen, når Moss kommer på besøk på Gjemselund.

Jesper Grundt var på lån i nettopp Moss forrige sesong, og var med på opprykket til OBOS-ligaen. Derfor ligger det litt ekstra i potten også for ham.

- Ja, så klart. Jeg var på utlån der i noen måneder i fjor, og det blir veldig morsomt å møte gamle lagkamerater, sier Grundt.

To mål tør han likevel ikke love.

- Vi satser på det, men to målgivende er kanskje mer sannsynlig. Eller nei, jeg har lyst til å score. Jeg har ikke scoret i oppkjøringen ennå, så det er på tide, sier han med et smil.

Se hva Grundt tenker om kampen i videovinduet nederst.

Grunnet det tunge snøfallet måtte fredagens trening flyttes inn i Kongsvingerhallen. Ifølge værmeldingen skal det slutte å snø i tide, slik at banen på Gjemselund blir klar.

Derfor er planen å gjennomføre kampen som planlagt.

Avspark er klokken 13!

PS! Supporterklubben inviterer også til et møte i Grevlinghiet i forkant av kampen. Der er alle som anser seg selv som KIL-supporter velkomne fra klokken 12:00. Vegard Hansen og Espen Nystuen er også varslet å stikke innom. Se Kongsvinger Supporterklubb på Facebook for mer info. 


Annonse fra Obos-ligaen: