Lokal byggentreprenør med på laget

Ø. M. Fjeld er med på laget, og på KILs skuldre også den kommende sesongen. - Det handler om mer enn fotball.

Annonse:

Den lokale byggentreprenøren og eiendomsutvikleren Ø. M Fjeld har vært en samarbeidspartner med KIL i mange år, og nå er en ny samarbeidsavtale på plass mellom partene. 

- Det er KIL som er den største merkevaren fra Kongsvinger. KIL handler om så mye mer enn fotball. Og selv om noen nødvendigvis ikke er så fotballinteressert så mener vi at KIL er med på å løfte hele byen og regionen. Det vil vi være med på å støtte, forteller Atle Paulsrud.

Paulsrud er økonomisjef i entreprenørselskapet. Og er tydelig på at Ø. M. Fjeld har hjertet i regionen - og i KIL.  

- Vi er jo også fra Kongsvinger og heier på suksesshistorier herfra. Selv om byggevirksomheten på Kongsvinger bare en liten andel av det vi driver med i dag, må vi ikke glemme hvor vi kommer fra. 

Paulsrud er også klar på at han tror en sportslig opptur for KIL kan gi hele regionen en boost. 

- Helt klart. Det skaper positivitet. Det er bare å se tilbake til 2016 og cupeventyret. Det vi så her i regionen den høsten var ordentlig morsomt med alt det medførte, og vi så hvordan man kan samles rundt KIL på en måte jeg mener vi må tilbake til. Vi trenger noe å være stolte av, og der kan KIL gi oss mye, forteller Paulsrud. 

I KILs partneroversikt finner du Ø. M. Fjeld som en av klubbens hovedpartnere. Og fordelene man kan dra ut av å være en del av KILs samarbeidsnettverk er mange forteller Paulsrud videre.

- Det er mange grunner til å være aktiv i nettverket. For vår del så møter vi mennesker i en annen setting enn det vi normalt gjør, og det kan gi business begge veier. Det er et forum vi er glade for å være en del av. 

Paulsrud er også klar på hva han håper på fra KIL den kommende sesongen.

- Vi satser på at oppholdet i PostNord-ligaen blir kortest mulig. Vi trenger en opptur nå, avslutter han. 

_DSC0048
Ø. M. Fjeld på sine skuldre: Også den kommende sesongen skal entreprenørselskapets logo pryde KIL-trøya. Her representert ved Per-Magnus Steiring.

Markedsansvarlig Rune Lundgren kommer også med positive ord i beskrivelsen av samarbeidet med Ø. M. Fjeld. 

- Ø. M. Fjeld er solid virksomhet som vi skal være stolte av har hovedkontor på og sitt utspring fra Kongsvinger. Det at en så solid aktør har vært en av KILs viktigste samarbeidspartnere i en årrekke gjør oss stolte, forteller Lundgren.

Med nysignert samarbeidsavtale fortsetter selskapet som en av hovedpartnerne i klubben og ikke minst med sin godt synlige logo på KIL-guttas skuldre. Se KILs partneroversikt her.

- Vi har et sunt og positivt forhold og kjenner menneskene i selskapet godt. Vi er glade for at de er med oss videre på laget og gleder oss til det videre samarbeidet, avslutter Lundgren.

Ø. M. Fjeld

  • En av KILs hovedpartnere.

  • Entreprenørselskap med hovedkontor på Kongsvinger.

  • Selskapet ble etablert i 1948 og har over 500 ansatte.

  • Hovedvirksomheten til Ø.M. Fjeld er entreprenøroppdrag mot byggmarkedet, med både offentlige og private oppdragsgivere. I tillegg utvikler selskapet en rekke større boligprosjekter i egenregi gjennom selskapet Ø.M.Fjeld Utvikling. Oppdragene for offentlig sektor spenner over alt fra skoler og sykehus, helsebygg til administrasjonsbygg og kultur- og idrettsanlegg.

  • Virksomheten omfatter foruten Ø.M. Fjeld, også datterselskapene Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito. Med en årlig omsetning på rundt fire milliarder kroner, er virksomheten den sjette største rene byggentreprenøren i Norge.

Annonse fra Obos-ligaen: