Lukkede dører

Det nærmer seg årets første treningskamp for KIL-gutta. Kampen spilles bak lukkede dører.

Annonse:

Etter noen gode treningsuker innendørs i Kongsvingerhallen har man beveget seg ut på Gjemselund-kunstgresset, og nærmer man seg årets første treningskamp. Motstander er Kjelsås, og kampen spilles lørdag 20. februar kl 13.00.

Oppgjøret kan by på flere potensielle debutanter og helt klart en gjeng spillesugne KIL-spillere som ivrer etter å komme seg ut i kamp igjen.

Lukkede dører

Dessverre så åpner ikke nåværende smittevernsprotokoll for tilskuere på treningskamper.  Skulle det etterhvert åpne seg for publikum vil vi informere om dette på KIL.no. 

Se kampen hos Mitt Kongsvinger

Gjennom samarbeidsavtalen vi har med den lokale nettavisen Mitt Kongsvinger så vil KILs treningskamper som går fra Kongsvingerhallen/Gjemselund stadion sendes direkte hos de. 

Les mer om samarbeidet her.

Presse

Kravene i protokollen tillater kun 10 personer fra presse. Medier som ønsker å dekke kampen må derfor søke om akkreditering. Vi har satt fristen for å søke til torsdag 18. februar.

Send navn, telefonnummer, rolle og mediehus til [email protected]. Ved flere enn 10 søkere vil vi benytte førstemann-til-mølla-prinsippet. 

 

 

 

Annonse: