Legges under kniven

På onsdag 1. februar legges Harald Holter under kniven. Midtbanespilleren opereres for Gilmore's Groin.

Annonse:

- Jeg er litt nervøs, sier Harald Holter.

På onsdag legger den lokale midtbanespilleren seg under kniven. 20-åringen skal operere for Gilmore's Groin (idrettsbrokk).

- Samtidig gleder jeg meg. Jeg har slitt med det så lenge nå og jeg gleder meg til å kunne spille fotball som frisk. Jeg kan ikke huske sist jeg ikke hadde vondt, kommenterer Harald videre. 

Før serieåpningen i fjor fikk Harald beskjed om at sesongen ville gå i vasken på grunn av en lyskeskade. Men 20-åringen beit tenna sammen, lot lyskesmerter være lyskesmerter og fikk være med på en fantastisk fotballsesong.

God investering

Dessverre har lyskesmertene fortsatt å plage midtbanespilleren. Men nå er Grue-gutten veldig glad for å kunne legge smertene bak seg. 

- Det er nok en god investering. Så lenge alt går bra er jeg veldig glad jeg får gjort dette her, sier Harald. 

Det er nok en god investering.

— Harald Holter

- Men når jeg hørte operasjon, da tenkte jeg shit, et halvt år ute. Det var den sesongen... Men prognosene sier at jeg er hundre prosent tilbake etter 6-8 uker, så det er helt konge.

Fram til operasjonen trener Harald for fullt. 

- Det er for å komme tilbake i bedre form og for at det generelt er bedre for rehabiliteringen, sier midtbanespilleren. 

Tilbake før seriestart

Harald kan forventes tilbake i slutten av mars, altså like før seriestart. Midtbanespilleren er klokkeklar på at han setter seg nye og høye mål. 

- Jeg har alltid lyst til å ta steg. Jeg vil utvikle meg dag for dag og år for år. Det handler om å bli bedre enn i fjor. 

- Så jeg håper på mye spilletid, og at vi som lag kan fortsette å underholde slik som i fjor. Det har jeg veldig trua på. Det blir godt å komme i gang, sier Harald. 

3.JPG
Vi håper å se Harald i slikt humør utover i sesongen.
Og fra mars kan 20-åringen forhåpentligvis trene uten lyskesmerter.
- Jeg er glad i å trene og liker å trene mye. Når har jeg gått ett år på 60 til 80 prosent. Da får man ikke pushet, og da blir man heller ikke mye bedre. Jeg gleder meg til å pushe mer i hverdagen. Det blir helt topp, avslutter Harald Holter.
Annonse: