Markus reiser

Markus Aanesland har spilt sin siste kamp for KIL.

Annonse:

22-år gamle Aanesland, som signerte for klubben i forkant av 2018-sesongen, har bestemt seg for at denne sesongen blir hans siste som KIL-spiller.

- Først og fremst må jeg få takke for tre fine år på Kongsvinger. Det har vært veldig mange fine øyeblikk både på og utenfor banen, og jeg tar med meg gode minner og venner for livet.

Den raske og sympatiske angriperen er også tydelig på at KIL kommer til å reise seg fra årets nedrykk.

- I KIL er  det så mange fine mennesker og gode fotballspillere som jeg er sikker på skal klare å løfte klubben til det stedet den hører hjemme. Jeg takker for meg med masse erfaring og ønsker alle i og rundt klubben masse lykke til videre.

Markus ble hentet fra Stabæks juniorlag i sin tid, og han er en av mange de senere år som har videreutviklet seg til et høyere nivå i KIL. Det vises nok en gang, nå som Aanesland søker nye utfordringer. I neste uke reiser nemlig angriperen nordover for å vise seg fram for årets eliteseriemester - Bodø/Glimt.

- Det blir en spennende utfordring for min del. Det er kun for å vise meg fram, så hva fremtiden bringer er fremdeles vanskelig å si. Jeg har fremdeles store ambisjoner som fotballspiller, avslutter Aanesland.

IMG_2577
- Mange fine øyeblikk. Markus Aanesland takker for seg etter tre KIL-sesonger.

Takker for innsatsen

KIL-sjef Espen Nystuen forteller at valget om å la Aanesland reise før sesongen er fullført har vært basert på konkrete tilbakemeldinger fra spilleren selv.

- Markus var tydelig på at han ikke var der han trenger å være mentalt for å gjøre en innsats her i KIL i sesongens siste kamp, og da lar vi han heller reise, forteller Nystuen.

Og at mentaliteten som kreves for å levere i KIL er noe som klubben skal rendyrke fremover er Nystuen klar på.

- Nå er vi nødt til å bygge videre med de spillerne og de menneskene som virkelig ønsker å være her i KIL. Noe annet vil ikke fungere for vår del, og når Markus fikk en mulighet til å vise seg fram i en kubb som Bodø/Glimt lar vi han få gjøre det med akkurat den tanken i bakhodet.

Nystuen takker Aanesland for sine tre sesonger i KIL-trøya.

- Vi takker Markus for innsatsen i KIL og ønsker han lykke til videre.

Aanesland vil ikke være en del av KILs tropp hjemme mot Ull/Kisa i årets siste seriekamp.

 

Annonse: