Maxbo Kongsvinger forlenger samarbeidet

Maxbo Kongsvinger er med på laget den kommende sesongen.

Annonse:

- For oss handler det om å støtte. Det er viktig for oss å gi tilbake til lokalsamfunnet og byen her. I fjor gikk vi inn som samarbeidspartner med fotballen, og det fortsetter vi med i år, forteller Lars Nilsen, varehussjef på Maxbo Kongsvinger. 

Maxbo Kongsvinger finner du ved Norsenga, og i bygget på 2200 kvadratmeter finner du det aller meste til ditt prosjekt. Om det er kjøkkenet, taket, utemiljøet eller terassen som står på agendaen så står de klare til å hjelpe deg.

Godt gjort og HEL VED: Varehussjef Lars Nilsen ved Maxbo Kongsvinger er glad for å forsette samarbeidet med KIL.
Godt gjort og HEL VED: Varehussjef Lars Nilsen ved Maxbo Kongsvinger er glad for å forsette samarbeidet med KIL.

I tillegg kan Maxbo formidle håndverkere hvis det trengs. Da er du sikker på at jobben blir gjort.
Besøk hjemmesidene til Maxbo her [ekstern lenke]

- Så får vi håpe det blir noen samlinger og kamper vi kan få ta del av i løpet av året. Vi får holde ut, og håpe på det, forsetter Nilsen som også er tydelig på at han krysser fingrene for en sportslig opptur KIL den kommende sesongen. 

- KIL kommer seg nok tilbake. Jeg tror det er viktig å være tålmodig. Jeg forventer jo at man er med i toppen i år, men om opprykket skjer i år eller neste år ser ikke jeg på som det viktigste. 

Maxbo Kongsvinger har også egne sider på Facebook [ekstern lenke]

Nilsen ser fram til nok et år med samarbeid, håper de på lengre sikt gir god verdi for begge parter. 

- Den verdien et slikt samarbeid kan gi oss er jo at de som er glad i KIL reiser hit da de trenger noe til prosjektet sitt, fortsetter Nilsen før KILs markedsansvarlig Rune Lundgren skyter inn:

- Maxbo er den eneste rene byggevarehandelen i samarbeidsnettverket vårt, og dette er en gjeng som kan sakene sine. Om man ønsker seg kjøkkeninnredning i HEL VED så tipper jeg du må hit. 

Lundgren er også tydelig på at man setter pris på tilliten den kommende sesongen. 

- Maxbo Kongsvinger har vært med som samarbeidspartner i 1 år nå, og det er gledelig at de ser verdien i å være med oss videre på laget, fortsetter KILs markedsansvarlig.

Snart 100 samarbeidspartnere

For KILs vedkommende kan Lundgren også fortelle at markedsarbeidet inn mot 2021-sesongen har vært positivt. Med over 80 samarbeidsavtaler på plass, samt en rekke avtaler som forhåpentlig snart er i havn så er KIL på god vei mot nærmere 100 samarbeidspartnere den kommende sesongen. Det viser god lojalitet fra partnere forteller Lundgren.

- Vi vil jo alle det beste for KIL, og nå opplever jeg at veldig mange ser positivt på den kommende sesongen. Det at nærmere 100% er med oss videre viser en imponerende grad av lojalitet.

Lundgren letter også litt på sløret med tanke på eventuelt nye samarbeidspartnere. 

- Nå videre inn mot seriestart har vi flere spennende møter med potensielt nye partnere, og det er hyggelig å se at mange ser verdien i av å være en samarbeidspartner med oss. 

Ønsker du å få høre mulighetene et samarbeid med KIL kan gi? Kontakt Rune på epost [email protected] 

Annonse fra Obos-ligaen: