Med hjerte for klubben

Rimfeldt Eiendom forlenger sin avtale med KIL, og skryter samtidig av klubbens B2B-nettverk.

Annonse:

Rimfeldt Eiendom har vært en del av klubbens samarbeidsnettverk i en årrekke, og er tydelig på hvorfor de nå både forlenger og styrker sin samarbeidsavtale med klubben.

- Når man er født og oppvokst på Kongsvinger så får man raskt et hjerte for KIL. På et overordnet nivå ser vi at KIL Toppfotball markedsfører hele regionen utad og setter Kongsvinger på kartet. Det er viktig for videre vekst og utvikling av byen og regionen at KIL hevder seg sportslig og underholder. Jeg tenker først og fremst i forhold til etablering og rekruttering i regionen, men også som inspirasjon til generell idrettsglede og god folkehelse. Vi er derfor glade for å kunne bidra som en av klubbens samarbeidspartnere. forteller Karl Erik Rimfeldt, daglig leder i Rimfeldt Eiendom.

Firmaet vil de neste tre årene være godt synlig på KILs treningstøy og overtrekk, i tillegg til å være lokal partner inn mot TINE Fotballskole og KIL-akademiet.

- Barne og ungdomsfotballen er viktig for samfunnet, og derfor ønsker vi å støtte opp under tiltakene KIL Toppfotball har rettet mot nettopp denne aldersgruppen. Det er kjempeviktig å opprettholde gode idrettstilbud til barn og unge. Samtidig ser vi jo at barn og unge trenger gode forbilder som presterer på nasjonalt nivå. Da mener vi det er det viktig også å støtte opp under A-laget, ledestjernen i KIL Toppfotball, forteller Rimfeldt videre.

- En mulighet

Karl Erik Rimfeldt, som selv var en del av KILs A-lag i Eliteserien rundt årtusenskiftet, er imponert over mye av den jobben som er gjort i klubben de senere år. Nå krysser han fingrene for en sportslig opptur.

- KIL har gjort en god jobb med å profesjonalisere klubben. Nå har man styring på både økonomi og klubbdrift. Så håper vi selvfølgelig på en sportslig opptur nå fremover.

Med PostNord-ligaen som venter ved seriestart i april så har også Karl Erik klare tanker om hvordan klubben bør angripe det hele. 

Samarbeidet gjennom KIL Toppfotball kan dermed gi en solid merverdi for samfunnet, og den enkelte bedrift, utover det sportslige engasjementet for Kongsvingerregionens flaggskip

— Karl Erik Rimfeldt

- Når man først er der man er så tenker jeg at man må se på det hele som en mulighet. OBOS-ligaen ble tøff i fjor, og mange underpresterte. Samtidig så har KIL mange spennende yngre spillere som vil få god matching i 2. divisjon, som de ikke nødvendigvis ville fått i OBOS-ligaen. Klarer man å bygge på gode opplevelser så mener jeg man kan dra mye positivt ut av det hele, forteller Rimfeldt.

Roser B2B-nettverket

Rimfeldt Eiendom utvikler og investerer i eiendom på Østlandet, hovedsakelig rettet mot Oslo-regionen, samt Elverum og Kongsvinger, ser også nytteverdien i være en tilstedeværende aktør i klubbens B2B-nettverk.

- B2B-initiativet til KIL har vært veldig bra. B2B nettverket til KIL Toppfotball er en eksklusiv møteplass hvor man treffer nøkkelpersoner fra bedrifter i mange forskjellige bransjer. På samlingene har man anledningen til å bygge relasjoner og se muligheter som kan skape business for bedrifter som tar del i nettverket. På et mellommenneskelig plan gir det ledere et større sosialt nettverk og faglig påfyll. Samarbeidet gjennom KIL Toppfotball kan dermed gi en solid merverdi for samfunnet, og den enkelte bedrift, utover det sportslige engasjementet for Kongsvingerregionens flaggskip, avslutter Karl Erik Rimfeldt.  

Stolt klubb

Markedsansvarlig Rune Lundgren i KIL er selvfølgelig glad for at samarbeidsavtalen med Rimfeldt Eiendom er signert.

- Rimfeldt Eiendom er meget solid aktør i regionen som vi er stolte av å ha med oss på laget. Karl Erik har et brennende hjerte for KIL, og det er alltid positivt for en klubb å ha slike engasjerte samarbeidspartnere. Både på tribunen og når det kommer til business. KIL Toppfotball er meget fornøyd for at denne avtalen er på plass, forteller Lundgren.

Det at samarbeidsavtalen strekker seg over de neste tre årene viser også at klubben gjør mye riktig mener Lundgren.

- Samarbeidsnettverket er i stadig utvikling, og det at Rimfeldt Eiendom nå skriver en ny og forbedret 3-årsavtale viser på mange måter at vi er på rett vei med det arbeidet vi legger ned, avslutter Lundgren.
 

Annonse: