SpareBank 1 Østlandet med på laget

SpareBank 1 Østlandet har forlenget samarbeidet med KIL. - Gleder oss til å spille på lag med skogens helter.

Annonse:

SpareBank 1 Østlandet og KIL har vært samarbeidspartnere i en årrekke, og samarbeidet kan spores helt tilbake til KILs inntog i norsk toppfotball på begynnelsen av 1980-tallet. Den gangen het banken Vinger Sparebank, og over 40 år etter er partene nok en gang enige om å forlenge samarbeidet. 

Gjennom det årelange samarbeidet har banken vært en sentral støttespiller i med- og motgang, nå gleder regionbanksjef Glåmdalen, June S. Vinje, seg over både KILs opprykk og en rask retur til OBOS-ligaen. 

– Vi har vært med som samarbeidspartner i mange år, både i oppturer og nedturer. Nå gleder vi oss over opprykket og at KIL i 2022 er tilbake i OBOS-ligaen, forteller Vinje. 

At man kan juble for sportslig framgang er en ting, men banken har også sansen for klubbens verdier og KILs fokus på spiller- og trenerutvikling i regionen. 

- Klubben jobber godt og drives ut fra et verdigrunnlag som vi identifiserer oss med. KIL jobber målrettet med utvikling av unge spillere og tar ansvar både i og utenfor klubben. Noe de viser gjennom HEL VED-prosjektet, som er rettet mot ungdomsfotballen i distriktet og med mål om spillerutvikling gjennom å skape aktivitet og møteplass på tvers av klubbene, fortsetter Vinje og legger til at deres rolle i regionen ikke er noe de ser tilfeldig på. Banken har nemlig tydelige ambisjoner om å gi tilbake til lokalsamfunnet:

- Vi er opptatt av å leve ut vår ambisjon om å gi noe tilbake til lokalsamfunnet vi er en del av. Vi er stolte av å være en del av KIL-familien og gleder oss til å spille på lag med skogens helter – HEIA KIL!

En viktig partner

- Som klubb er vi selvfølgelig glade for at SpareBank 1 Østlandet forlenger avtalen som en av KILs hovedpartnere. De har vært med oss lenge, og de er en viktig partner for oss. Vi er derfor glad for at vi gjennom positive forhandlinger har blitt enig om en ny avtale, forteller Rune Lundgren, KILs markedsansvarlig. 

- Jeg må få takke de for at de er engasjert i ulike aktiviteter gjennom året, og for at de ser verdien i å være med i et stadig voksende samarbeidsnettverk. Nå gleder vi oss over nok et år sammen med SpareBank 1 Østlandet i ryggen. 

SpareBank 1 Østlandet, og alle andre av KILs partnere finner du i vår Partneroversikt

IMG_5886.jpeg
Banken i ryggen: KILs mangeårige samarbeidspartner SpareBank 1 Østlandet er med på laget i 2022. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: