Melby Maskin er med

Maskinentreprenøren Melby Maskin AS er med på laget den kommende sesongen.

Annonse:

KILs markedsansvarlig Rune Lundgren tar seg tid til å skryte av Melby Maskin AS som gjennom flere sesonger har vært en samarbeidspartner med KIL.

- De er en engasjert samarbeidspartner som virkelig bryr seg om regionen, og om KIL. De er dedikerte og tilstedeværende, og aktive i KILs B2B-nettverk. Det setter vi stor pris på, forteller Lundgren.

- Melby Maskin er tydelige på hva de forventer av å være en samarbeidspartner med KIL, og vi er glade for at de er med oss på laget, forteller KILs markedsansvarlig. 

Klar tale

Daglig leder i selskapet Hans Reidar Melby er klar i sin tale for hva han forventer av KIL den kommende sesongen. 

- Nå er det kun hardt arbeid som gjelder og det er det jeg forventer nå fremover, forteller Melby og legger til at det er akkurat den filosofien som fungerer for Melby Maskin AS. Den tankegangen mener han må overføres til fotballbanen.

- Det er jo hardtarbeidende fotballspillere vi vil se. HEL VED-konseptet har jeg sansen for, men da må man gjøre ord til handling. KIL Toppfotball må bygges på hardt arbeid. Fungerer det ikke med hardt arbeid må man bare bite tenna sammen og jobbe enda hardere. 

Som en av KILs hovedpartnere vil Melby Maskin den kommende sesong, som i fjor, være godt synlig på A-lagets treningstøy, en av partnere mot Prosjekt HEL VED og KIL eSport, samtidig som de er personlig sponsor for Christian Røer. 

Besøk Melby Maskins nettsider.

Avtalen inneholder også en forpliktelse fra KIL Toppfotball om at klubben skal bidra til utviklingen av spillere, trenere og ledere i Eidskog Fotball. Eidskog er viktig for Melby Maskin.

IMG_3549
Ute på jobb: Melby Maskin AS gjør mange jobber rundt omkring i Kongsvingerregionen. Her fra et prosjekt i Mårvegen på Kongsvinger.

 

Annonse fra Obos-ligaen: