Mjøndalen vant

KIL var klart best i førsteomgang, men to kjappe Mjøndalen-scoringer etter pause sørget for seier til bruntrøyene.

Annonse:

- Det er en bra omgang. Det er det ene fjeset vi viser i dag. Også viser vi et annet fjes etter pause. Vi skal bruke begge omgangene godt gjennom videoarbeid og være glad for at det er 17. februar. For det er klart; vi må ha bedre uttelling på et slikt kampbilde i førsteomgang og vi må være flinkere til å justere oss etter pause, var noe av det hovedtrener Hans-Erik Eriksen sa etter kampslutt.

Mjøndalen vant kampen på Isachsen stadion 2-0 etter scoringer i det 51. og det 54. minutt av kampen.

I førsteomgang var det imidlertid KIL som var klart best, men manglet effektiviteten foran mål.

- God førsteomgang, dårlig andreomgang. Vi mister det selv. Det er kjipt. Vi hadde full kontroll og burde tatt bedre vare på det vi gjorde i førsteomgang. Samtidig er det godt å vite at vi gir det bort selv, kommenterte Olav Øby etter kampen.

Midtbanespilleren fortsatte: 

- Vi bød på oss selv og det var gøy å spille. Vi har jobbet godt de siste ukene og jeg følte vi fikk vist mye av det. Manglet litt på effektiviteten bare. I andreomgang sniker det seg inn en liten usikkerhet og vi mister det litt. Det er surt, men vi tar med oss en god førsteomgang. 

Mjøndalen – KIL 2-0 (0-0)
Isachsen stadion
200 tilskuere

KIL (4-4-2): Idar Lysgård – Christian Røer (Adrian Ovlien fra 64., Daniel Lysgård fra 71.), Edvard Skagestad, Markus Skjellum, Iman Mafi – Martin Vinjor (Nicolai Fremstad fra 64.), Fredrik Sjølstad (Even Bydal fra 64.), Olav Øby (Harald Holter fra 64.), Marlinho (Jørgen Kolstad fra 64.) – Ludvig Langrekken, Niklas Castro

Benken: Andreas Smedplass, Adrian Ovlien, Daniel Lysgård, Jørgen Kolstad, Harald Holter, Even Bydal og Nicolai Fremstad.

Annonse fra Obos-ligaen: