- Møter et solid, robust og erfarent lag

- Men vi er i form og i dytten, og vi gleder oss til kamp i morgen, sier hovedtrener Hans-Erik Eriksen.

Annonse:

- Det er en vanskelig kamp. Det er et solid, robust og erfarent lag vi møter i morgen. De er i en god stim. Men vi er i form sjøl, vi er i dytten og vi gleder oss til kamp, sier Hans-Erik Eriksen etter fredagens trening på Gjemselund.

Lørdag klokka 13.30 tar KIL imot formlaget Levanger på hjemmebane.

- Vi må stå imot den fysiske delen av spillet Levanger står for og få i gang vårt eget spill. Der handlet om å fortsette entusiasmen og engasjementet. Vi må få kontroll på ting og være oss selv, fortsetter treneren. 

Mot Ull/Kisa forrige helg fikk Aleksey Gorodovoy rødt kort og må dermed sone karantene i morgen. Simen Lillevik vokter KIL-buret. 

- Veldig fortjent at han får en start. Han har vært veldig bra på trening. Offensiv og fin i gruppa og det er fint å gi han en startplass, sier Eriksen.

Adrian Ovlien må også stå over kampen. Det betyr forandringer i forsvarsfireren. Hvem kommer til å spille midtstopper sammen med Markus Skjellum?

- Det tar vi en sluttvurdering på nå, men vi snevrer inn alternativene. Det kommer til å bli bra.

Og på andre plasser på banen er det også konkurranse om plassene. 

- Veldig bra at vi har det. Det gjør at vi blir fleksible i form av byttene og at vi kan bli forsterket når vi bytter. Det er gledelig og positivt, avslutter Hans-Erik Eriksen.

Annonse fra Obos-ligaen: