Neste motstander: Jerv

Allerede søndag er det klart for ny kamp. Jerv kommer på besøk på Gjemselund.

Annonse:

Jerv ble stiftet i 1921 og holder til på Levermyr. Nå, med sponsoren J. J. Ugland i ryggen, har stadion imidlertid skiftet navn, men Grimstad er uansett adressen til de gule og blå.

Før forrige sesong rykket laget opp via en vill kvalik mot Brann. Alle i sør lot seg dog ikke begeistre av satsingen før Eliteserie-eventyret i fjor, og den rutinerte ringreven Arne Sandstø på trenerbenken fikk oppleve noe han ikke hadde vært med på tidligere. Jerv forberedte seg nemlig til seriestart, men i lokalavisa kom det kritiske leserinnlegg fra stadionnaboer som forarget seg over at disse fotballspillerne forstyrret helligdagsfreden med trening i selveste påskehøytiden.

Se også: Glemte målscorerens navn i pausa - feiret med seierskyss

Jerv gikk da heller ikke på vannet, og vin ble til vann. Etter sesongen byttet de plass med Brann igjen, og Jerv er nå tilbake i OBOS-ligaen.

Også årets Jerv-utgave er full av eksotiske importer, som har vært mye av nøkkelen bak klubbens resultater – i tillegg til nevnte Sandstø på benken.

Så langt denne sesongen har resultatene variert. Fra hjemmetap i serieåpningen mot Ranheim, ble det to strake seirer (borte mot Åsane og hjemme mot Skeid), før det ble et nytt tap borte mot Moss.

I midtuka møtte de Mjøndalen på hjemmebane, og det endte med et bittert 2-3-tap i sluttminuttene. Det betyr at KIL og Jerv er naboer på tabellen, med like mange poeng så langt.

Her kan du sikre deg billetter til kampen!

Annonse fra Obos-ligaen: