Neste motstander: Skeid

På fotballens nasjonaldag, 16. mai, får KIL besøk av Skeid.

Annonse:

Idrettsavdelingen ble stiftet i 1915, og fikk sitt nåværende navn i 1925, da klubbene Ski og Fotballklubben Frem 1914 og Kristiania Ballklubb slo seg sammen. Laget med tilknytning til Torshov i Oslo har vunnet åtte norgesmesterskap og ett seriemesterskap i fotball.

Klubben har en stolt historie, og har spilt på øverste nivå i mange år. Den senere tid har det vært mye bytting mellom nivå to og tre.

Porno-penger, flom av kork i banen, Tom Nordlie, okser og «Pelle» Steiring. Det er mange elementer som kunne skapt overskrifter her, men vi lar det være med å nevne dem.

Har du ikke skaffet deg billett ennå? Følg denne linken!

Vi kunne helt sikkert nevnt mye mer og mange flere. Daniel Braaten og Morten Berre, for eksempel. Eller Moa eller en keeper som kom rett fra potetplukking da de vant cupen i 74.

Skeid har vært en faktor å regne med i norsk fotball. Fjorårets sesong ble en kamp for å holde seg, men da laget havnet i nedrykkskvalik, viste de at de hører hjemme i OBOS-ligaen. I den første kampen ble Arendal banket hele 6-0 på Nordre Åsen, og returoppgjøret ble dermed en formalitet.

Vi håper på like god støtte fra tribunen som mot KFUM (artikkelen fortsetter under):

Skjermbilde 2023-05-15 kl. 15.20.48.png

Som i de foregående sesongene ledes av laget av trener Gard Holme. Så langt har de variert i resultatene, fra 1-4-tap borte mot Sandnes Ulf til 4-0-seier borte mot Ranheim.

Lørdag ble det 1-4-tap hjemme mot Start.

På 16. mai slipper vi alle russ kledd i russeklær inn for 50 kroner. Det er som vanlig gratis inngang for alle under 18 år. På bortefeltet koster billetter for barn under 18 år 50,-.

Mot Skeid i morgen, på fotballens nasjonaldag 16. mai, trenger vi mange slike som Holtan på tribunen:


Annonse fra Obos-ligaen: